En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Berit Roll Elgsaas valgt som ny leder av Speiderkorpset

Berit Roll Elgsaas valgt som ny leder av Speiderkorpset

04.04.2011
Lørdag ble Berit Roll Elgsaas valgt som ny leder på Korpstinget i Larvik. Hun avløser Knut Olav Seland som ikke stilte til gjenvalg.
Berit Roll Elgsaas valgt som ny leder av
Speiderkorpset

Vaktskifte i Metodistkirkens Speiderkorps. Knut Olav Seland hilser Berit Roll Elgsaas velkommen som ny leder.

På helgens Korpsting var ledervalget et av høydepunktene på sakslisten. Nåværende korpsleder Knut Olav Seland ønsket avløsning etter denne perioden. Det ble ingen dramatikk da korpsets visekorpsleder Berit Roll Elgsaas valgt som ny leder av
Speiderkorpsetgjennom de fire siste årene hadde sagt ja til å ta over. Hun ble valgt med akklamasjon. Dermed er Korpsstyret sikret en god kontinuitet i arbeidet.
Den nye korpslederen Berit Roll Elgsaas er bosatt i Molde og har vært aktiv speider siden slutten av åttitallet.

Vi gratulerer korpset og Berit med valget. Det vil bli et intervju med den nye korpslederen i Brobyggeren nr. 3 som kommer før Årskonferansen. Der kan du også lese mer om helgens Korpsting.

NYESTE ARTIKLER
Ledelse som fag
2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer
Bli fadder!
2018-02-06

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no