En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Store og mektige er dine gjerninger!

Store og mektige er dine gjerninger!

29.07.2011
Med en hyllest til den anonyme og trofaste hverdagskristne som bærer kirken vår, ble årets Sommerfest åpnet. Og i morgen, fredag, er det misjonsmarked.
Store og mektige er dine gjerninger!

Jarle Waldemar er barneevangelist på juniorleiren. Han får alle med seg, uansett alder.


Med et strålende sommervær og et perfekt værvarsel for helgen, var det mange som koste seg ute på Sommerfestens første dag. Likevel var det stor deltakelse og upåklagelig stemning da åpningsmøtet ble dratt i gang.

I år er det Jarle Waldemar som er med som barneevangelist. Han fikk med seg både juniorer og seniorer på flere sanger. Energinivået og innsatsen til alle tegnet godt for juniorleiren!

 Dagens evangelist var Asbjørn Johansen fra Skien. Han holdt en sterk og engasjert tale for kristenlivets anonyme helter, de som holder menighetene oppe gjennom sitt trofaste arbeid. Asbjørn minnet oss om historien til Paulus i Damaskus. Her ble han skjult, reddet og firt ned i sikkerhet av navnløse hjelpere. De som holdt tauene som firte kurven med Paulus ned utenfor bymuren i Damaskus, holdt en av kristenhetens søyler i sine hender.
Deres trofasthet vil belønnes. Ikke alltid her på jorden. Her nevnes de kanskje bare når de feirer runde tall i menighetsbladet. Men en som minnes er Gud, og hans rettferdighet skal en dag komme. Da skal de mange trofaste søsknene som har investert i Guds rike uke etter uke belønnes.

Møtet ble avsluttet med en god forbønnstund. Fredagens terrorhandlinger ble også tatt opp. Etter møtet ble det signert i to kondolanseprotokoller som etter Sommerfesten skal sendes til statsministeren og til AUF.

I morgen fredag er det misjonsmarked kl. 14.00 til 15.30. Det forventer vi alle skal bli et høydepunkt som vanlig. I år går inntektene til foreldreløse barn i Zimbabwe.

Det er også seminarer kl. 16.00 og kveldsmøte kl. 19.30 der Asbjørn Johansen taler igjen.


Ta deg en dagstur hvis du ikke er med på hele Sommerfesten. Her er det godt å være! Da kan også DU signere i kondolanseprotokollen.Noen flere bilder fra åpningsmøtet:Store og mektige er dine gjerninger!


Lovsangskoret og bandet ledet oss godt igjennom møtet.Store og mektige er dine gjerninger!

Tom G. Johnsen er møteleder på årets Sommerfest.


Store og mektige er dine gjerninger!


En som virkelig kan formidle med energi er barneevangelist Jarle Waldemar. Aldri har vel gode gamle "Når det stormer" stormet så kraftig!Store og mektige er dine gjerninger!


Asbjørn Johansen inspirerte oss alle med sin tale om de anonyme hverdagsheltene i kristenlivet.NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone