En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Optimisme i Göteborg

Optimisme i Göteborg

02.09.2011
Menighetslivet er i sentrum for SOCD i Göteborg, der over 170 engasjerte metodister er samlet denne uken.
Optimisme i Göteborg
St. Jakob metodistkirke i Göteborg er fullsatt til hvert møte under menighetsutviklingsskolen denne uken.Metodistkirken er svært godt fornøyd med at over 170 metodister fra hele Norden har prioritert å reise til Göteborg denne uken. Samlingen er i seg selv et vitnesbyrd om et brennende engasjement for menigheten. Særlig lekfolkene som bruker fridager og reiser fra familie og venner for å høre forelesninger og delta i samtaler, viser et brennende hjerte for menigheten sin.

Her er det ny kunnskap om gode menigheter som er i sentrum. Mange av talerne fokuserer på lederrollene for prester og leke ledere. Felles for samlingene er det at vi som hører på står igjen inspirert og har hørt mange nye erfaringer fra andre ledere. Her er det talere fra Norge, Danmark, Sverige, England og USA. Mange av dem har egne erfaringer med å starte nye menigheter og fornye gamle menigheter.

Har menigheten din en delegasjon i Göteborg, kan du glede deg til å høre hvilke nye ideer de har fått for å fornye menigheten når de kommer hjem.Noen bilder fra SOCD:Optimisme i GöteborgDet er mange menigheter representert på SOCD. Her er det ledere fra Halden og Hvittingfoss som snakker sammen i en pause.Optimisme i GöteborgSOCD startet selvsagt med lovprisning og fellesskap i nattverden.
Optimisme i GöteborgSamtalene går livlig mellom undervisningene og samlingene.
Optimisme i Göteborg
Sang og musikk er en viktig del av samlingene.


NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone