En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Metodistkirken i Porsgrunn skjules av utbygging

Metodistkirken i Porsgrunn skjules av utbygging

09.12.2011
En utbygging på nabotomten har forandret gatebildet i Porsgrunn kraftig. Det har også blitt vanskelig å parkere for kirkegjengerne.
Metodistkirken i Porsgrunn skjules av 
utbygging


Moderniseringen av Domusbygget har ført til at arkitekt Halldor Børves praktbygg Immanuelkirken, eller Metodistkirken fra 1907 nesten er forsvunnet, sett fra Jernbanegata mot Storgata. Ap-politiker sier de ikke visste nøyaktig hvordan det nye Domusbygget ville bli da de sa ja til utvidelse for seks år siden. Foto: Geir FragellKirken nesten borte
Kommer du fra jernbanen i retning Domuskrysset, ser du nesten ikke landemerket Metodistkirken lenger. Coop har fått tillatelse til å bygge så langt ut mot gata at kirken nesten er blitt borte. Bare litt av spiret er synlig.

Dette betyr at den fra før arkitektoniske katastrofen Domusbygget er blitt enda mer dominerende og nå også sperrer utsikt til en viktig del av byen.

Les hele artikkelen på pd.no.Bøtelagt på gudstjeneste
En rekke kirkegjengere fikk parkeringsbot på 710 kroner da et privat firma overtok parkeringsplassen mellom Domus og Plenty.

Det bekrefter leder i Metodistkirkens forvaltningsråd, Geir Yngve Ellingsen. Security Park har overtatt parkeringsplassen, og på den første søndagen med ny parkeringsordning i høst fikk en god del personer som var på gudstjeneste i Metodistkirken parkeringsbot. Tanken på at de kunne få bot på en søndag formiddag hadde ikke en gang slått menigheten.

Les hele artikkelen på pd.no.
NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone