En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Tove Odland hedret i Liberia

Tove Odland hedret i Liberia

14.02.2012
På Årskonferansen til Metodistkirken i Liberia ble vår egen Tove Odland hedret for sin langvarige innsats for misjonens sak og for Liberia.


Misjonssekretær Tove Odland og biskop Christian Alsted var invitert som gjester til Årskonferansen til Metodistkirken i Liberia. Her fulgte de blant annet rapporten til prosjektet CODEVPRO. Biskop Alsted talte ved konferansen, mens Tove Odland fikk en helt spesiell opplevelse under søndagens avslutningsgudstjeneste.

Under den store høytidsgudstjenesten ble president Ellen Johnson-Sirleaf og Tove Odland hedret med hver sin pris. Etter en presentasjon ble de to plassert på hver sin stol foran konferansen. Med hengivenhet og respekt ble presidenten omtalt som jernladyen av Liberia, mens Tove ble omtalt som jernladyen av Metodistkirken i Liberia. Det er Odlands livslange innsats for misjonen og hennes trofaste og omfattende arbeid for det liberianske samfunnet som ble trukket frem og som hun ble takket for.

Etter den fem timer lange gudstjenesten var det en mottakelse der presidenten, Tove Odland og biskop Alsted var blant hedersgjestene.

Vi kommer tilbake med mer omtale av konferansen i Brobyggeren.Tove Odland hedret i Liberia


Det var en god og vennlig tone mellom misjonssekretær Tove Odland og
president Ellen Johnson-Sirleaf som begge ble hedret under
avslutningsgudstjenesten.


Tove Odland hedret i Liberia


Misjonssekretær Tove Odland fikk overrakt flere gaver da hun ble hedret av Årskonferansen i Liberia for sin innsats for landet.


NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone