En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang

Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang

21.04.2012
I Larvik er nesten 40 delegater og gjester samlet til Landsmøte denne helgen. Nestleder Maia B. Holm er svært godt fornøyd med oppstarten.
Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang
Bønn for verden på MBU's Landsmøte. Kristian Isnes som representerer Grünerløkka i Oslo ber for øystatene i verden.MBU's Landsmøte startet fredag 20. april og stemningen er svært god ifølge nestleder Maia Blomhoff Holm.

Doblet deltakelse
- Hvordan går landsmøtet?
- Det går veldig bra! Vi har nesten dobbelt så mange delegater med stemmerett i forhold til forrige Landsmøte. Det er vi veldig godt fornøyd med, sier Maia.

God stemning
- Vi har gode samtaler i forhandlingene og delegatene er våkne og stiller gode spørsmål. Det gir oss et enda bedre resultat. Vi kjenner at vi har en god stemning på Landsmøtet. Det kjente vi allerede da vi kom hit i går. Da hadde vi blant annet en egen Landsmøte-quiz.

Budsjett vedtatt
Vi er ferdige med økonomisakene nå, og det er deilig. Resultatet ble godt. Vi savner jo selvsagt Audun Westad. Samtidig er vi stolte av at MBU's leder er valgt til å representere hele lekfolket i Metodistkirken i Norge på Generalkonferansen.
Nå ser jeg frem med spenning på hva slags Landsstyre som Landsmøtet gir oss i valgene.

Larvik imponerer
- Jeg må også si at vi har en fantastisk arrangørmenighet. Allerede da vi kom ble vi hilst velkommen av et eget banner på ytterveggen til kirken. De frivillige her har på seg flotte t-skjorter og humøret deres er høyt. Vi får alt lagt til rette for oss på den aller beste måten. Vi er rett og slett strålende fornøyd, avslutter Maia med et smil.


Noen bilder fra Landsmøtet:


Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang

Dirigentbordet med MBU-prest Frøydis Grinna, barne- og ungdomskonsulent Camilla Gaarn Røed, tilsynsmann Steinar Hjerpseth og MBU-nestleder Maia Blomhoff Holm.Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gangKonsentrasjon i forhandlingene.Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang

Hovedstyrets leder Berit Westad hilser Landsmøtet.Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang

Det er en god stemning i pausene på Landsmøtet. Arrangørmenigheten Larvik tar svært godt vare på delegatene.


Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gangPå kirkens yttervegg henger det et flott banner som arrangørmenigheten har laget. Det ønsker delegatene og gjestene velkommen og viser byen stolt hva som skjer.Barnas- og ungdommens Landsmøte er i gang


Forbønnstunden for verden inkluderte to store badeballer med verdenskart.NYESTE ARTIKLER

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone