En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>En annerledes søndag

En annerledes søndag

24.07.2012
Metodistkirken i Sarpsborg holdt minnegudstjeneste for terrorofrene søndag 22. juli. Spesielt mintes de Andrine Bakkene Espeland.
En annerledes søndag

TENTE LYS: 77 lys ble tent for ofrene fra terrorhandlingene i Regjeringskvartalet og på Utøya, den 22. juli for ett år siden. Ett av lysene var for Andrine Bakkene Espeland (16), som tilhørte Metodistkirken. (Foto: Thomas Andersen/SA.no)

Allerede to dager etter tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya i fjor, holdt prest i Metodistkirken i Sarpsborg, Torgeir Tveter, en forbønnsgudstjeneste, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Da var Andrine Bakkene Espeland, og flere andre fortsatt savnet. Ett år er gått, og søndag 22. juli holdt Metodistkirken i Sarpsborg en gudstjeneste til minne om henne og de andre ofrene fra terrorhandlingene den 22. juli i fjor.

Les hele historien, se bilder og video hos sa.no.

NYESTE ARTIKLER
Ledelse som fag
2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer
Bli fadder!
2018-02-06

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no