En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Mange vil arbeide for misjonen!

Mange vil arbeide for misjonen!

21.09.2012
Fristen for å søke på stillingene som misjonssekretær og bistandskonsulent i Metodistkirken gikk ut i går. Administrativ leder Gunnar Bradley kan begeistret fortelle at hele 49 søkere vil arbeide for misjonen.
Mange vil arbeide for misjonen!
Det er mange som vil arbeide for misjonen. Det gleder kirkens ledelse. Illustrasjonsfoto fra et av våre prosjekt i Liberia. Fotograf er Tove Odland.


Misjonsarbeidet engasjerer mange i Metodistkirken. Det er mange som deltar i innsamlinger, misjonsgrupper, er faddere og er med i bønnearbeidet for våre samarbeidsland. Sentralt i arbeidet står den lille, men aktive, administrasjonen ved misjonskontoret. Det er derfor knyttet mye spenning til hvem som vil bli ansatt i de to stillingene som er utlyst.

En som kjenner prosessen er administrativ leder Gunnar Bradley ved Metodistkirkens Hovedkontor. Vi har spurt han om hvordan søknadsprosessen har gått så langt.

- Vi er svært glade for at det er så mange som 49 søkere. 13 vil bli misjonssekretær og 36 vil gjerne bli bistandskonsulent. Det gir oss et godt grunnlag for å ansette toMange vil arbeide for misjonen! dyktige medarbeidere, sier Bradley.
- Er det det du vil kalle kvalifiserte søkere?
- Ja, det er flere søkere til begge stillingene som ved første øyekast ser meget kvalifiserte ut. Nå skal vi gjennomgå søknadene og velge ut noen vi vil møte til intervjuer.
- Er det metodister blant søkerne?
- Ja, det er søkere både innenfra kirken og utenfra. Det ser jeg som et tegn på at vi er en spennende arbeidsplass.
- Når regner dere med å kunne gå ut med en bekreftet ansettelse?
- Vi vil ikke gå for raskt frem i denne prosessen. Dette er jo ansettelser som vil prege kirken vår i mange år fremover. Vi regner med å finne de to i løpet av oktober. Når vi vil kunne offentliggjøre resultatet, er litt avhengig av hvilke to personer vi velger.


NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone