En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>USAs ambassadør besøkte IMCO

USAs ambassadør besøkte IMCO

25.09.2012
Sist torsdag fikk studentsamlingen til IMCO storfint besøk da USAs ambassadør Barry B. White var kveldens gjest.
USAs ambassadør besøkte IMCO

USAs ambassadør Barry B. White var en engasjert taler. Her sammen med presidenten i den internasjonale studentforeningen i Norge.


Vår nyeste menighet er svært aktiv. En av aktivitetene er en internasjonal studentkveld på torsdager. Her spiser en sammen og har gjerne en gjest som foreleser og svarer på spørsmål. Pastor Ki Sung Kim har vært meget dyktig til å få spennende gjester som har trukket studenter til fellesskapet. Sist torsdag hadde de selveste ambassadør Barry B. White på besøk.
USAs ambassadør besøkte IMCO
Kvelden startet med en presentasjon av kveldens gjest og av noen av studentlederne som var tilstede. Deretter delte de et måltid sammen. Med det gode oppmøtet måtte en sitte og spise både i lillesalen og i selve kirken.

Etter måltidet ble det tid til litt uformelle samtaler mens det tekniske utstyret ble satt opp. Det gledet mange at de fikk hilse på ambassadøren og noen fikk også et bilde sammen med han som minne.

Ambassadøren foreleste med engasjement om den amerikanske valgkampen og valgprosessen. Her fikk vi innblikk i en ganske anderledes valgprosedyre enn det vi er vant med. Vi fikk også en omtale av de to kandidatene.

Etter forelesningen tok ambassadøren seg tid til å svare på spørsmål fra studentene. Spørsmålene gjenspeilte at det var studenter fra hele verden som var samlet. Tonen var god og ambassadøren klarte å svare på alle spørsmålene, selv om det nok skinte igjennom at han er demokrat og utnevnt av president Obama.

Det ble en minnerik og spennende kveld for alle som hadde møtt opp i Metodistkirken på Grünerløkka i Oslo. En stor takk til Ki Sung Kim og alle de frivillige som gjorde kvelden mulig.


USAs ambassadør besøkte IMCO

Her er noen flere bilder fra kvelden:


USAs ambassadør besøkte IMCOEn stolt pastor Ki Sung Kim ønsker velkommen og leder ambassadør Barry B. White inn i kirken. Bak de to går deputy public affairs officer Patrick C. Geraghty fra ambassaden.


USAs ambassadør besøkte IMCOAmbassadør Barry B. White snakker sammen med pastor Ki Sung Kim og Tore Sætre fra IMCO.


USAs ambassadør besøkte IMCODe frivillige fra IMCO sto på for at alle skulle få et godt måltid og en hyggelig tid sammen.USAs ambassadør besøkte IMCOAmbassadøren ved bordet i lillesalen i Metodistkirken på Grünerløkka. Her ble det tid til et måltid før foredraget.


USAs ambassadør besøkte IMCOOgså i kirkesalen ble bordene tatt i bruk av studentene under måltidet.USAs ambassadør besøkte IMCO
Noen av studentene fikk med seg et minne i form av et bilde sammen med ambassadøren og pastor Ki Sung Kim.


USAs ambassadør besøkte IMCODet var en engasjert og interessert forsamling som hørte på ambassadøren.Her er noen av studentene samlet etter møtet.
NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone