En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Dette er en samleside for alle Årskonferansene siden 2006. Her vil du finne sakspapirer, dagsorden og program, praktiske opplysninger og referater. Siden vil oppdateres fortløpende.

Årskonferansen er Metodistkirken i Norge sitt høyeste organ. Her foretas de viktigste veivalgene til kirkesamfunnet. Spørsmål av læremessig betydning blir ikke behandlet her til vanlig. Det kan bare Generalkonferansen gjøre. Den har representanter fra alle Årskonferansene i den verdensvide Metodistkirken, og er samlet hvert fjerde år.

Årskonferansen 2019

Vertskapet for Årskonferansen 2018 er Metodistkirkens Teologiske Seminar, Metodistkirken på Bjølsen og i Lillestrøm, og konferansen finner sted fra torsdag 20. til søndag 23. juni 2019.

Konferansen skal være på MF Vitenskapelig høyskole. Forhandlinger og bespisning skal skje under samme tak.

Invitasjon

Superskrangleorkester

Program for konferansen (word) + (pdf-utgave)

Påmelding gjøres her

Metodistkirken Bjølsen

Metodistkirken Lillestrøm

Metodistkirkens Teologiske Seminar

Konferansebilletten koster kr ,- og inkluderer overnatting i dobbeltrom. Om du vil ha enkeltrom, må du betale et tillegg på kr ,- for hele konferansen. Påmeldingen må gjøres og konferansebilletten betales innen . mai til Metodistkirken i  sin bankkonto .

Betalingen må merkes med deltakernes navn og menighet. Merk at påmeldingen ikke vil bli registrert før konferansebilletten er betalt.

Pressekontakt under Årskonferansen er Karl Anders Ellingsen, tlf 909 10 871.

Frister:

Frist for forslag: 1. april
Frist for nominasjoner til valg: 1. april
Frist for rapporter til «Rapportheftet»: 30. april
Sakspapirene legges ut 3 uker før Årskonferansen (Vedtak i ÅK 2017)

NavnTaggerStørrelseDato
Andre dokumenter2019-04-08 07:04
Referater2019-04-08 07:04
Sakspapirer2019-04-08 07:05

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no