Vårt oppdrag er: Å kjenne Jesus, vinne mennesker for ham, og utruste disipler som kan forandre verden.

Julefeiring med pinsevennene

Metodistkirken i Kragerø har også i år satt opp julens program sammen med naboene vegg-i-vegg, pinsevennene på Elim.

Men før jula synges inn, samles metodistene til pynting av juletreet i kirkesalen. Det har etterhvert blitt en tradisjon at treet pyntes siste lørdag før jul, hvor det hele avsluttes med julegrøtspising i peisestua.

Fjerde søndag i advent synges jula inn på Elim. Inger Aandstad Olsen taler.

På julaften taler Ove Arnoldsen på julegudstjenesten i Metodistkirken og Pastor Harald Olsen taler på høytidsgudstjenesten 1. juledag, også denne i Metodistkirken.

Metodistkirkens julefest blir i år fredag 27. desember og det er som vanlig Barne- og ungdomsrådet som er ansvarlig.

Metodistkirken i Norge,
Kragerø og Bamble Menighet