Vårt oppdrag er: Å kjenne Jesus, vinne mennesker for ham, og utruste disipler som kan forandre verden.

Pastor Harald Olsen fotografert i Kragerø Metodistkirke.

Kveldsmøter på Zoom

De neste søndagene arrangerer Metodistkirken i Kragerø og Bamble nettmøter klokka 18.00.

- På søndag vil vi ha møte fra Metodistkirken i Kragerø og Bamble på konferanseverktøyet Zoom, forteller pastor Harald Olsen.

- Vi tenker oss i utgangspunktet å ha møter de neste fire søndager kveld kl. 18, og bruker samme linken hver gang. Vi prøver å lære oss etter hvert hvordan vi skal gjøre dette, så det blir nok litt prøving og feiling i begynnelsen, sier pastoren.

Menigheten har også tidligere gjennomført møter via konferanseappen Zoom, som må lastes ned fra nettet. Pastoren vil bistå med hjelp for å koble på, så ta gjerne kontakt om du trenger hjelp.

Metodistkirken i Norge,
Kragerø og Bamble Menighet