Metodistkirkens kvinneforbund

Hei igjen !

Her kan dere klikke og gå inn opg se hva Verdenslederen Alison Judd har skrevet etter Metodistkirkens Kvinneforbund (MK) Landsmøtet i April 2017.  Hun var jo hovedgjest, og det var veldig kjekt at hun kunne komme til landsmøtet vårt. Bilder har hun også tatt, og de kan dere også se !

Klikk på denne linken for å se og lese artikkelen !

Vi setter også et fellesbilde av alle deltagerne som var på landsmøtet under her !:

Vi håper å møte noen, nei mange av dere på dialogmøtet fredag 14. mai 2017 som blir holdt i Metodistkirken på Grunerløkka

Kvinner i internasjonale lederstillinger kommer til Norge og vil møte oss, kvinner i Metodistkirken i Norge.
Kom og hør og del!

Alle er hjertelig velkoimmen !

Fredag 19. mai kl. 19.00 inviteres alle kvinner til et lytte- og dialogmøte med to av verdenslederne for Metodistkirkens kvinner.
METODISTKIRKEN.NO

Metodistkirkens Kvinneforbund (MK)

Mottoet er :

Å kjenne Kristus og gjøre Ham kjent.

Formålsparagraf:

Metodistkirkens  Kvinneforbund har som formål å skape et byggende kristent fellesskap for alle kvinner som ønsker å leve og virke i kraft av Jesus Kristus og ønsker å dele Hans rikdom og velsignelse med andre mennesker rundt seg, lokalt og globalt.

Metodistkirkens Kvinneforbund (MK) er en verdens - omspennende organisasjon:

WFMUCW - World Federation of Methodist and Uniting Church Women.      http://wfmucw.org/  Klikk her for nettsiden deres.

Vi er over 3.500.000 kvinner i ca. 71 land som ønsker å stå sammen om oppgaver og vise solidaritet med kvinner i andre land.

Styret i Norge består av 6 kvinner fra hele landet som velges på landsmøte hvert 3. år. Klikk her og se styret.

Vi samles for å ha et sosialt og åndelig fellesskap med kvinner i egen menighet, i resten av landet vårt, med kvinner i Europa og i resten av verden!

Hvert 5. år arrangeres det Verdenskonferanse som holdes i ulike deler av verden og samler over tusen kvinner.

I de ulike arenaene som Verdensforbundet er inndelt i, arrangeres det seminarer og konferanser. Norge tilhører den Europeiske areaen som består av de skandinaviske land og det europeiske kontinentet.

Metodistkirkens Kvinneforbund (MK) er representert i ulike organer innen Metodistkirken I Norge og den globale kirken.

Kvinneforeningene i Metodistkirken i Norge samlet seg til Metodistkirkens Kvinneforbund (MK) i 1969.

Metodistkirkens Kvinneforbund (MK) i Norge teller nå over 400 personlige medlemmer.

Offentlig virksomhet har utvidet sitt sosiale ansvar og overtatt mye av det kvinneforeningene jobbet for. Siden samfunnet endres er det naturlig at våre aktiviteter også er i forandring.

Metodistkirkens Kvinneforbunds motto er: "Å kjenne Kristus og gjøre Ham kjent" Logoen vår er et tre som symboliserer livet.

På nett siden til verdens forbundet WDMUCW står det så flott at treet symboliserer : Evangelisering, Helsearbeide, opplæring, literatur, barn, ungdom, Hjem/familier, landsbyarbeide, likestilling i økonomi og ellers, internasjonalt vennskap, selvbeherskelse og verdens Fred.

Dere kan klikke her, og lese mer om Historie, eller gå dirrekte inn på sidemenyen oppe til venstre.