Metodistkirkens kvinneforbund

Landsmøte 2017

28.03.2017
Reidun Refsdal

Landsmøte i 2017 blir holdt I Metodistkirken på Grunerløkka, 21 - 23. april 2017.

Vi håper å se deg der !!

Hei.

Her kommer endelig landsmøtepapirene. De sendes ut til medlemmer, støttemedlemmer og kontaktkvinner som vi har e-postadresse til.

Vi sender denne også til alle menighetene som informasjon, og vi håper dere som leser menighetsmailene vil være behjelpelige med å spre dette ytterligere. Takk for hjelpen.

Papirene er dessverre litt seine, men det skyldes bl.a. at nominasjonskomiteen hadde møte i går, og vi ville ha med det de kom frem til. Som dere ser er det ganske mye spennende som skal tas opp, og spennende gjester kommer.

Sender også med brosjyren for hele helga, så har du den også på samme på samme plass. Har du ikke meldt deg på ennå, så hadde vi syntes det hadde vært kjekt om du gjør det.

Vi vet at noen bare har anledning til å være med på deler av helga, og det er helt greit. Da har vi satt opp priser slik:

Kun fredag kveld:          300,-

Kun lørdag formiddag: 300,- (Landsmøtedelen med lunsj)

Kun lørdag kveld:           500,- (Middag + festkveld etterpå)

Hele lørdag:                    700,-

Kun søndag:                    Gratis