Byens fyrtårn - med Jesu kjærlighet til alle

Misjonsprosjekt

Menigheten er i gang med et nytt misjonsprosjekt som vil gå frem til sommeren 2017

TUsen takk for all støtte til dette prosjektet. VI er nå i mål. Nytt prosjekt vi straks dukke opp.

 

Det nye prosjektet er i Kolifa Mabang, en liten landsby i Mbang Chiefdom, i Sierra Leone.

Landsbyens befolkning består av 2900 mennesker. De livnærer seg på enkel handel og jordbruk. De dyrker hovedsakelig ris og grønnsaker til eget bruk, og selger overskuddet for å få penger til annet de trenger i hverdagen.

De har en barneskole, som også har elever fra 5 andre landsbyer i området.  Her går det 195 elever, 84 jenter og 111 gutter.

Skolen ble bygget for mange år siden av myndighetene i Sierra Leone, med støtte fra en hjelpeorganisasjon. Skolen er fremdeles i bruk, men toalettene har rast sammen. Årsaken til dette forklares i bruk av dårlig materiale og ekstremt vær. Elevene mangler toalett fasiliteter, og bruker naturen i utkanten av skoleområdet til å gå på do. Dette er farlig på mange måter. Skolen ligger i et område med skog rundt, og det kan være slanger og andre dyr som kan angripe barna når de går på do. Denne mangelen på hygiene, fører også med seg andre sykdommer.

Ved å få nye toaletter vil elever og lærere få en ny situasjon når det gjelder hygiene og trygghet.. Barna vil dermed være mer motiverte til å gå på skolen, når de vet at toalettene er trygge og tilgjengelige.

Landsbyen har bestemt at dette prosjektet skal de selv støtte med arbeidskraft, murstein og annen stein for å gjøre dette til et stabilt og godt byggverk.

Partnership in Development programmet CELAD bidrar med opplæring i landsbyen og finansiering. Vi er takknemlig for Larviks støtte gjennom forbønn for prosjektet og landsbyen, og gjennom økonomisk støtte.

Bli med og støtt vårt nye misjonsprosjekt. Du kan støtte ved å gi en direkte gave til kontonummer: 2510.09.55087 og merk med "gave til Misjonsprosjektet"

 

Powered by Cornerstone