Byens fyrtårn - med Jesu kjærlighet til alle

Familiegudstjeneste 22.januar

Tusen takk til alle dere som møtte opp og gjorde denne dagen til en minnerik dag. Søndagsskolen hadde laget et flott opplegg med temaet «Min båt er for liten – ta et nytt skritt» og vi ble med dette utfordret til å prøve noe nytt. Tørre å ta utfordringen.

Det var god stemning når Menigheten ble bedt om å gå rundt til forskjellige poster for å prøve nye ting. Og ikke minst hadde barna god kontroll på antall mennesker i kirkeskipet. Billetter ble delt ut og møysommelig stemplet.

Speiderne fulgte opp med en flott kirkekaffe til inntekt til deres reise til landsleiren i Bodø. Her kunne man kjøpe alt fra hjemmelagde sveler til gode kaker og kaffe.

Dette ble en dag med mye glede og vi ønsker hjertelig velkommen til neste familiegudstjeneste 19.mars.