Byens fyrtårn - med Jesu kjærlighet til alle

Årets julekonsert i Metodistkirken, Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland + Metodistkirkens gospelkor

16. desember 2018 kl 17
Årets julekonsert i Metodistkirken, Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland + Metodistkirkens gospelkor

Chris Medina, Eirik Næss med pianist Lars Støvland ringer julen inn i Larvik Metodistkirke den 16. Desember. Det blir kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt litt originalt materiale og selvfølgelig Chris sin megahit What Are Words. Denne kvelden har vi gleden av å ha med oss Larvik metodistkirkes gospelkor.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio BISÅN, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Eirik har også jobbet på og av scenen med et bredt spekter av artister som Alan Walker, Ida Maria og Angelina Jordan. Han har også vært å se på TV i beste sendetid i programmer som Stjernekamp og Beat for Beat.

Lars Støvland er pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, og har som musiker og/eller arrangør blant annet jobbet med John Newman, Adam Douglas, Julie Bergan, Daniel Kvammen og Jan Eggum.

Vi tar oss god tid til å slå av en prat med publikum etter konsert:)

Kjøp billetter hos Tikkio.com

Dørene åpner kl 16:30

 

Powered by Cornerstone