Byens fyrtårn - med Jesu kjærlighet til alle

Misjonsprosjekt

Menigheten er i gang med et nytt misjonsprosjekt

Misjonsprosjekt vinteren 2017/18

Vårt nye Misjonsprosjekt er en mor- og barn klinikk. Klinikken skal bygges i Joyah, i Sierra Leone, der vi nettopp har vært med på å bygge latriner.

Barn- og mor klinikken vil også være et tilbud for 10 andre landsbyer og være tilgjengelig for en befolkning på 12.000 mennesker. Her vil gravide få oppfølging før fødsel og man vil kunne hindre komplikasjoner. Denne klinikken vil forhåpentligvis være med på å senke spedbarnsdødeligheten i området, for det er nemlig langt til nærmeste sykehus.

Landsbyens lille helsestasjon vil bli tilknyttet dette senteret.

Vårt mål er å samle inn 150.000 kroner frem til sommeren 2019. Lokalbefolkningen har satt ned en komite som skal lede dette prosjektet. De skal bidra med murstein, sand og arbeidskraft i prosjektet. På denne måten skapes det et stort engasjement og eierfølelse til prosjektet i landsbyen.

 

Partnership in Development programmet CELAD bidrar med opplæring i landsbyen og finansiering. Vi er takknemlig for Larviks støtte gjennom forbønn for prosjektet og landsbyen, og gjennom økonomisk støtte.

Bli med og støtt vårt nye misjonsprosjekt. Du kan støtte ved å gi en direkte gave til kontonummer: 2510.09.55087 og merk med "gave til Misjonsprosjektet"

 

Powered by Cornerstone