Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Noe nyttig informasjon før julimåned :)

Noe nyttig informasjon før julimåned :)

2015-06-24
Greit med noe informasjon før sommerferien inntar oss for fullt :)

Nå nærmer sommerferien seg for mange, mens noen allerede er i gang :) Håper alle får/har fantastiske juni/juli-måneder! :)

På nettsiden her, i menyfeltet ovenfor, ligger det nå forskjellige dokumenter som vil gjelde mange av dere. Flere av dere har sett de og vært borti de før, mens for noen vil dette være nytt. Det er uansett bare å ta kontakt med meg ved eventuelle spørsmål du måtte ha til disse dokumentene/skjemaene.

 

Der ligger søknadsskjemaer for Frifond 2015, fire forskjellige. Disse skal være ferdig utfylt og sendt til MBU-kontorert innen 15.september 2015.

Så finner dere rapporteringsskjemaer som gjelder for dere som fikk frifondsstøtte til prosjekt og nystarting 2014. Dette skal dere fylle ut og levere til MBU-kontoret innen 15.august 2015.

Retningslinjer til frifond ligger også der. Dere forholder dere til det som står der nå, men med forbehold om evt. endringer. Jeg er per nå i dialog med LNU om noen mulige små endringer, men dette oppdaterer jeg dere da evt. på. Så inntil videre er det retningslinjene slik de står nå som gjelder.

 

Ellers ligger der som tidligere nevnt vedlegg til politiattest også, samt retningslinjer rundt dette. Minner derfor på at det er veldig fint om alle får ordnet politattest så tidlig som mulig, og helst før sommerfesten.

 

Jeg kommer til å ta ferie fra rundt 03. juli- 03 august sånn ca, så da kommer jeg ikke til å være like mye tilgjengelig på mail. Men jeg sjekker mailen i ny og ne, så da er det muligheter for kontakt om det er noe spesielt. Ellers har jeg mobilnummer 98673478 om det skulle være noe.

Jeg tar altså ikke ferie helt enda, men sier offisielt god sommer nå, kos dere masse! :D

(Beklager ingen bilder på dette innlegget, men det ble sånn da det først og fremst var et informativt innlegg. Lover å komme sterkere tilbake ;) :)

 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Innen 15. mars må alle nominasjoner til Årskonferansen 2019 være forslagskomiteen i hende. Her finner du full liste over hvilke valg vi skal gjøre. Les mer
Powered by Cornerstone