Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Vervekonkurranse- MBU-banken

Vervekonkurranse- MBU-banken

2015-09-09
Her har du mulighet til å støtte opp om MBU sitt arbeid med barn og ungdom og vinne en iPad mini eller playstation 4. Fin kombinasjon :)

 

Som mange av dere allerede har fått med dere har vi i MBU-styret satt i gang en vervekonkuranse til MBU-banken :D Her er det flotte premier som kan vinnes, samtidig som man da er med på å støtte opp under leirvirksomhet, lederutvikling og annen morro. Så her oppfordrer vi flest mulig til å være med :)


Personen som skaffer flest nye givere til MBU-banken vinner en iPad mini! Og den menigheten som får inn flest ny givere vinner en playstation 4.
 
Konkuransereglene er som følger: I menigheten din finner du MBU-kort som man kan fylle ut for å bli giver til MBU-banken. Dette kortet tar du med til alle du kjenner og spør om de vil støtte MBU sitt arbeid med en fast sum i måneden. Denne gaven gir skattefradrag, noe mange voksne vet å sette pris på.

Alle kortene med informasjon om giverne du verver samler du i en konvolutt. Skriv navnet ditt og hvilken menighet du tilhører på konvolutten, og send den inn til adressen som står på kortene.

Konkurransen avsluttes på MBU-dagen- 15 november :)


P.S. Dersom du ikke finner MBU-kort i menigheten er det bare å spørre presten så får dere det tilsendt! Du kan også sende en mail dirkete til mbu@metodistkirken.no og be om å få tilstedt kortene

 

Da ønskes dere en riktig god uke :)

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
– Vann er selve livet, sier Innocent Nigindu. Han flyktet med familien fra en blodig konflikt i Kongo. Nå er han en stor ressurs for Kirkens Nødhjelps arbeid i flyktningleiren der han endte opp. Les mer
Bli med og bidra til at vi får best mulig ledelse av kirken vår! Fristen er 1. april 2018. Les mer
Powered by Cornerstone