Med hodet i himmelen

Forsiden>Vervekonkurranse- MBU-banken

Vervekonkurranse- MBU-banken

2015-09-09
Her har du mulighet til å støtte opp om MBU sitt arbeid med barn og ungdom og vinne en iPad mini eller playstation 4. Fin kombinasjon :)

Som mange av dere allerede har fått med dere har vi i MBU-styret satt i gang en vervekonkuranse til MBU-banken :D Her er det flotte premier som kan vinnes, samtidig som man da er med på å støtte opp under leirvirksomhet, lederutvikling og annen morro. Så her oppfordrer vi flest mulig til å være med :)

Personen som skaffer flest nye givere til MBU-banken vinner en iPad mini! Og den menigheten som får inn flest ny givere vinner en playstation 4.

Konkuransereglene er som følger: I menigheten din finner du MBU-kort som man kan fylle ut for å bli giver til MBU-banken. Dette kortet tar du med til alle du kjenner og spør om de vil støtte MBU sitt arbeid med en fast sum i måneden. Denne gaven gir skattefradrag, noe mange voksne vet å sette pris på.

Alle kortene med informasjon om giverne du verver samler du i en konvolutt. Skriv navnet ditt og hvilken menighet du tilhører på konvolutten, og send den inn til adressen som står på kortene.

Konkurransen avsluttes på MBU-dagen- 15 november :)

P.S. Dersom du ikke finner MBU-kort i menigheten er det bare å spørre presten så får dere det tilsendt! Du kan også sende en mail dirkete til mbu@metodistkirken.no og be om å få tilstedt kortene

Da ønskes dere en riktig god uke :)

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside