Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>ENDELIG nyttårsleir igjen ;))

ENDELIG nyttårsleir igjen ;))

2015-10-27
MBU arrangerer nok et år nyttårsleir i Hemsedal og vi ønsker å ha DEG med! :)

Også i år arrangerer MBU (Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund) nyttårsleir i vakre Hemsedal, så her kan du som er 15 år og oppover (fra 9. klasse) ta med deg en venn og bli med på leir :)

På nyttårsleir finner vi på mye gøy sammen. Det vil være mulig å dra i slalombakken to av dagene, og ellers kan vi friste med Hemsedal Games, underholdningskvelder, samtalegrupper og bibeltimer, kveldsmøter og en super festmiddag på selveste nyttårsaften. Høres ikke dette spennende ut? :)

ENDELIG nyttårsleir igjen ;))

 

 

 

 

 

 

Tur/retur Hemsedal

Når det gjelder reisen tur/retur Hemsedal så har vi pleid å følge bussen som går fra Oslo Bussterminal (Galleriet) 28.12.15 kl. 14:30. Da skal bussen være i Hemsedal kl. 19:35, og retur Hemsedal 01.01.16 kl. 13:00. Da er bussen i Oslo ca. kl. 18:30. Når du går på bussen kan du si ifra til sjåføren at du skal av ved KRIK Høyfjellsenter, og da stopper bussen kun 150 m fra senteret. Dette er ca. tider og vi ber dere derfor dobbeltsjekke tidene når det nærmer seg da julerutene ennå ikke er oppdatert i ruteopplysningen.

 

Pris og betaling

Prisen for selve leiren og oppholdet er 1850 kr med søskenpris på kr. 1750. For de av dere som skal stå på ski i skibakken gjelder disse prisene:

Skipass                     én dag/ to dager
Ungdom (under 16)         165/325
Voksen                            205/405

De av dere som også har behov for å leie skiutstyr gir beskjed om dette i påmeldingen, og hvilken type ski dere ønsker å leie da MBU gir beskjed videre til skistar. Det samme gjelder med skipass, si i fra i påmeldingen. Alt det praktiske ift. skileie og skipass MÅ gå gjennom MBU, så gjør MBU bestillingen med skistar. For mer informasjon/priser for skileie se https://www.skistar.com/.

Betaling av deltakeravgift evt. skipass og skileie skal gå driekte til MBU, så ingen skal bestille noe via skistar, verken skipass eller skileie. :)

 

Betalingsfrist for deltakeravgift, evt. skileie og skipass er 15. desember og kan betales inn på kontonummer 3000.17.72070. Husk å skrive i betalingen via nettbank hvem dette er fra og hva dette gjelder. :)

 

Påmelding til nyttårsleiren

Påmelding gjøres pr. mail til MBU-kontoret innen 01. desember (Husk å sende inn all info)

- Navn, adresse, e-post, fødselsdato og år, menighet, romønske, om du ønsker skipass- og hvor mange dager, om du ønsker å leie ski: hvilke typer ski, matallergi/sykdom/diett, ok å være med på bilder som publiseres? og foreldres/foresattes navn og mobilnr

Påmelding sendes til mbu@metodistkirken.no

Pakkeliste og mer informasjon sendes ut til oppgitt e-post når leiren nærmer seg :)

 

Leirsjef i år er Bjørn Martin Broback, en kjernekar fra Oslo. :) Har du noen spørsmål eller trenger å kotakte han så kan du nå han på tlf: 40608400. Med seg på laget har han leirprest Idar Halvorsen fra Larvik menighet og ledere fra rundt om i landet.

   ENDELIG nyttårsleir igjen ;))                                                                            

Vi gleder oss til leir og håper å se deg der også :)

 

 

 

 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone