Med hodet i himmelen

Forsiden>Glimt fra konfirmantleiren:)

Glimt fra konfirmantleiren:)

2015-10-30
Langhelgen 22-25 oktober var 70 gira konfirmanter og ledere samlet på Solåsen leirsted.

Helgen da 70 entusiastiske konfirmanter og ledere var samlet på Solåsen er nå forbi. Men minnene og opplevelsene fra disse dagene deles og snakkes om, og de fleste er enige om at det var en berikende og morsom leir. Mange har allerede begynt å glede seg til nyttårsleiren, og heldigvis er den ikke mange dagene unna :D

Leirsjef Svein Tore ledet oss gjennom disse fine dagene på Solåsen og leirprest Frøydis Grinna underviste oss om Treenigheten: Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd, fordelt på disse dagene. Noe av dette er kjent fra konfirmantundervinsingen i konfirmantenes kirke, men forhåpentligvis fikk de også med seg noen nye ting :)

Det var mye lek og moro i tillegg til bra undervisning, kjekke konfirmanter, flinke ledere og GOD mat! :) Så man kan nok trygt konkludere med at dette var en DIGG leir! :)

Nedenfor ser du noen av høydepunktene fra leiren :)

Glimt fra konfirmantleiren:)Hvilke assosiasjoner har du til Gud? Ring rundt det som passer :) Glimt fra konfirmantleiren:)Lek og moro er veldig lov ;)

Glimt fra konfirmantleiren:)Pianoet- for de musikkglade :D   Glimt fra konfirmantleiren:)Trosbekjennelsen plasseres i rekkefølge etter hukommelsen ;)

Glimt fra konfirmantleiren:)Hvor går veien? ;-P Glimt fra konfirmantleiren:)Teambuilding ;-)

Glimt fra konfirmantleiren:)Her sitter konfrimantene sammen med sin leder i samtalegruppen der det samtales om hvordan det er å være på leir og om de temaene som leirprest har snakket om tidligere på dagen :)

Glimt fra konfirmantleiren:)Splitter nye MBU gensere og t-skjorter! :D De kan kjøpes på https://speider-sport.no/ ;)

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside