Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Lyst til å gjøre MBU bedre?

Lyst til å gjøre MBU bedre?

2016-01-08
Du som MBUer kan være med å påvirke hva MBU skal gjøre og mene. Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt forslag innen 14. februar.
Lyst til å gjøre MBU bedre?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I april arrangerer MBU noe som heter Landsmøtet. Dette er det øverste, lovgivende organ i MBU og her tas mange store og små beslutninger. Her bestemmer vi budsjetter, tar mot rapporter, reviderer lovene våre og behandler saker som engasjerte MBUere rundt om i landet har sendt inn.
 
Det er nemlig slik at DU kan påvirke hva MBU skal jobbe med eller mene i enkelte saker. 
 
Hva slags forslag kan du sende inn?
Nesten hva som helst! Det kan være at du ønsker flere leirer, færre leirer, mer ledertrening, bedre økonomistyring, satsing på kor osv. Så her er det bare å slippe fantasien løs og sende oss gode forslag.
 
Du kan også sende inn forslag på at MBU skal mene eller uttale seg om en eller flere saker. Dette kalles en resolusjon. Det kan være at du mener vi skal uttrykke bekymring for en situasjon, at vi skal si fra til myndighetene om at vi synes noe er bra/dårlig, at vi skal fremme noe ovenfor Metodistkirken i Norge etc. Også her er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan sende inn.
 
Hva slags forslag kan du ikke sende inn?
Forslag som er går i mot MBUs lover eller som innebærer endringer av MBUs lover kan ikke sendes inn nå. Fristen for å sende inn slike saker er gått ut.
 
Vi i Landsstyret håper at nettopp DU vil være med å gjøre MBU bedre ved å sende inn dine forslag innen fristen 14. februar.
 
Har du noen spørsmål om det å sende inn forslag er det bare å ta kontakt med MBU-kontoret eller MBUs leder Audun Westad.
 
 
 
Tekst: Audun Westad
 
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, Global uke mot moderne slaveri. Tilsynsprest Knut Refsdal sier at dette er en kamp som har vært sentral for metodister siden begynnelsen. Les mer
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Powered by Cornerstone