Med hodet i himmelen

Forsiden>Fire nye givere

Fire nye givere

2016-07-04
Fire nye givere til Metodistkirkens Barne- og Ungdomsarbeid :)

Fire nye givere

Etter årskonferansen fikk vi inn FIRE nye MBU-givere og DET kommer godt med i arbeidet og tjenesten inn mot barn og unge i metodistkirken. Vi er stolte av arbeidet vi driver og dermed meget takknemelig og glade for alle som er med å støtter oss slik at vi kan fortsette å være det vi ønsker å være og har muligheten til å gi barn og unge en god arena hvor de kan få høre og lære mer om Jesus enten det er på leir eller andre type arrangementer.

Ønsker du også å være med å støtte arbeidet som MBU driver kan du gjøre det enkelt ved å fylle ut et MBU-bankkort og sende det til MBU-kontoret. Flere MBU-bankort er tilgjengelig enten i din nærmeste metodistkirke eller ved å henvende deg til MBU-kontoret. Nå kan du også sende inn utfylt skjema elektronisk ved å laste ned MBU-givertjeneste blanketten her eller ved å gå inn på "Støtt oss" under menyfeltet her på hjemmesiden og sende det på epost til christel.otterlei@hk.metodistkirken.no.

Takk for det dere gjør og invisterer i MBU enten det er i form av økonomisk støtte eller andre bidrag som å være med på leir, være BUR-ledere, ledere i lokallaget eller andre type verv som bidrar til at MBU kan fungere som det gjør i dag! Utrolig flott å ha dere med på laget! :)

Vi vil ønske dere en fantastisk fin sommer med mye sprell og moro, så høres vi igjen til høsten. :))