Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Fire nye givere

Fire nye givere

2016-07-04
Fire nye givere til Metodistkirkens Barne- og Ungdomsarbeid :)

Fire nye givere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter årskonferansen fikk vi inn FIRE nye MBU-givere og DET kommer godt med i arbeidet og tjenesten inn mot barn og unge i metodistkirken. Vi er stolte av arbeidet vi driver og dermed meget takknemelig og glade for alle som er med å støtter oss slik at vi kan fortsette å være det vi ønsker å være og har muligheten til å gi barn og unge en god arena hvor de kan få høre og lære mer om Jesus enten det er på leir eller andre type arrangementer.

Ønsker du også å være med å støtte arbeidet som MBU driver kan du gjøre det enkelt ved å fylle ut et MBU-bankkort og sende det til MBU-kontoret. Flere MBU-bankort er tilgjengelig enten i din nærmeste metodistkirke eller ved å henvende deg til MBU-kontoret. Nå kan du også sende inn utfylt skjema elektronisk ved å laste ned MBU-givertjeneste blanketten her eller ved å gå inn på "Støtt oss" under menyfeltet her på hjemmesiden og sende det på epost til christel.otterlei@hk.metodistkirken.no.

 

Takk for det dere gjør og invisterer i MBU enten det er i form av økonomisk støtte eller andre bidrag som å være med på leir, være BUR-ledere, ledere i lokallaget eller andre type verv som bidrar til at MBU kan fungere som det gjør i dag! Utrolig flott å ha dere med på laget! :)

 

Vi vil ønske dere en fantastisk fin sommer med mye sprell og moro, så høres vi igjen til høsten. :))

 

 

 

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone