Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

2016-08-24
For de som savner sommeren og solfylte dager er dette stedet å mimre :)

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

Sommeren er over og høsten godt i gang for de fleste av oss. Da er det vel lite som passer bedre enn gode minner og tilbakeblikk fra et av sommerens høydepunkter, nemlig sommerfesten og leirene! :-) Nok en sommer fyltes lokalene på Drottningborg av store og små festklare, og mye moro fulgte dagene som gikk.

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

Jeg har spurt en av lederne på Ten-leiren, Marie Eikemo Larsen, om å fortelle oss noe om sin opplevelse av å være med på leir og sommerfesten og hva man gjør disse dagene på leir:

"Å være på leir i MBU innebærer mye glede, Jesus, samtaler, latter, sang og mange gode klemmer. Her er et spekter av aktiviteter man kan være med på som for eksempel volleyball-turneringer, misjonsløp, skattejakt, hobbygrupper, misjonsmarked og å møtes i kamp i "mesternes mester" for de som ser etter litt mere utfordringer.

Dagene blir med andre ord ikke kjedelige på sommerfesten og mer program venter på kveldene. På Ten-leiren er det kveldsmøter med en god blanding av lovsang og andakt hvor det er rom for både tro og tvil som man bærer sammen gjennom samtale og bønn.

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

 

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

I alt har MBU fire leirer på sommerfesten: Minior, Junior, Tweens og Ten, og med egne program og opplegg store deler av sommerfesten er det fint å kunne samles alle på familiesamlingene hvor man møtes på tvers av generasjonene".

Tilbakeblikk og mimring fra sommeren ;-D

Det er et års tid til neste sommerfest og MBU er allerede i gang med forberedelsene og planleggingene frem mot disse dagene. Vi gleder oss allerede og håper å se flest mulig av dere igjen samt mange nye ;-) Har du noen innspill eller kommentarer til MBU i forhold til sommerfesten eller andre ting så er det alltid bare å ta kontakt! :)

 

 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone