Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>MBU på styremøte i Larvik
MBU på styremøte i Larvik

MBU på styremøte i Larvik

2016-10-17
Helgen 7 og 8 oktober var MBU sitt landsstyre på besøk og hadde et møte i metodistkirken i Larvik.

På møte var det mye arbeid rundt leir. Både evaluering av sommerfesten og planlegging av konfirmantleir og nyttårsleir på Hemsedal. Konfirmantleiren finner sted på Solåsen leirsted nær Larvik i slutten av oktober. Dette gleder vi oss veldig til, og ønsker konfirmantene en knall leir, med mye moro, nye venner, kule ledere og med Jesus i sentrum. Vi håper konfirmantene trives på leir, og blir med på tidenes nyttårsleir.

Men vi har også sett lengre frem, vi har nemlig besøkt Stavern folkehøyskole aka stedet for Sommerfesten 2017. Det har gjort at vi nå har fått en oversikt, slik at våre leire kan bli best mulig på det nye leirstedet! Her skal vi ha beina på jorda og hodet i himmelen. Det er gode områder for å ha leirer med mye fart, bading, fotball, leking, lovsang, bibeltimer med mer. Vi gleder oss for å samarbeide med sommerfestkomiteen og vi tror at dette kan være et sted for videreutvikling og vekst. Dette blir bra, og vi gleder oss allerede stort til neste års fest.

Det nysatte styre fikk også besøk fra LNU (landsrådet for Norges Barne- og ungdomsorganisasjoner) for å lære mer om frifond. Frifond er midler som blir gitt fra staten til barne- og ungdomsorganisasjoner basert på blant annet medlemstall. MBU fordeler frifond ut til våre lokallag slik at det kan drives med barne- og ungdomsarbeid rundt om i hele metodistnorge.

Møte ble avslutta med svært god hjemmelaga pizza og fotballkamp hos pastor Halvorsen. Og da halve styret skulle kjøre hjem på kvelden ville ikke bilen starte. Heldigvis med god hjelp fra menigheten kjørte bilen trygt hjem til Oslo.

Ellers vil vi minne om MBU-dagen som er 20. november. Og har din menighet lyst på besøk fra en fra styret, er det bare å ta kontak

 

Takk Larvik for at vi fikk komme på besøk.

MBU på styremøte i Larvik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet av Bjørn Martin Broback

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Innen 15. mars må alle nominasjoner til Årskonferansen 2019 være forslagskomiteen i hende. Her finner du full liste over hvilke valg vi skal gjøre. Les mer
Powered by Cornerstone