Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Les fra årets konfirmantleir her :)

Les fra årets konfirmantleir her :)

2016-11-07
Siste helgen i oktober var det duket for årets konfirmantleir. De over 90 forventningsfulle konfirmantene ankom Solåsen torsdag kveld. Og Solåsen levde opp til navnet sitt! Solen skinte fra skyfri himmel og konfirmantene skinte om kapp med den. I tillegg ble konfirmantene hver morgen vekket av den legendariske Solradioen. Det førte til at alle var i godt humør fra de våknet om morgenen og til hodet traff puta på kvelden.

Dagene på leir var lange og innholdsrike. Det var lek og fritid, spill og sang.

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble arrangert team building-konkurranser, aktivitetsgrupper, underholdningskveld og kreativt bibelarbeid. Minigolf, hinderløype, pyramidebygging, amerikansk fotball, sofakos, utepeis og lek i gymsalen var noen av aktivitetene konfirmantene kunne delta på. Dessuten fikk de vist frem sine talenter og kreative evner på underholdningskvelden. Latteren satt løst og stemningen var god. Alle disse opplevelsene førte til at konfirmantene ble kjent med hverandre, og det ble et godt samhold i gruppen. Derfor er det fint at det finnes en mulighet til å møte alle sammen igjen; nemlig nyttårsleir i Hemsedal!

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MBU-presten vår Frøydis sørget for at konfirmantene også fikk en dose undervisning. I løpet av leiren ble treenigheten gjennomgått og diskutert med utgangspunkt i trosbekjennelsen. Vår Far-vandringen og samtalegruppene engasjerte også konfirmantene. Bønnevandringen den siste kvelden ble dessuten en fin avslutning på en fantastisk leir.

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan ikke si annet enn at det har vært en vellykket leir, og forhåpentligvis drar konfirmantene hjem beriket med kunnskap, gode minner og noen nye venner.

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les fra årets konfirmantleir her :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Kristin Tvedt

Foto: Thor Erik Pedersen og Stig-Johnny Jørstad

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, Global uke mot moderne slaveri. Tilsynsprest Knut Refsdal sier at dette er en kamp som har vært sentral for metodister siden begynnelsen. Les mer
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Powered by Cornerstone