Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden> Vi har fått SMS-givertjeneste!

Vi har fått SMS-givertjeneste!

2016-11-17
Nå er det mulig å gi en gave til MBU via sms. Det er kjempelett! MBU + SUM til 2248

I MBU tar vi imot gaver på flere måter, og nå er vi så heldige å ha fått en sms-givertjenste også.

Vi er blant de første i Metodistkirken som tar denne i bruk, og håper at dette gjør det enda enklere for de som ønsker å gi oss en pengegave.

Alle gaver vi får er går til å gjøre det arbeidet vi driver enda bedre! Alt fra nyttårsleir på Hemsedal til speiderarbeid og ungdomsgrupper i den lokale menighet.

For å gi en gave til MBU sender du en sms til 2248 med kodeord "MBU 50", "MBU 100" eller "MBU 200". Kjempelett!

Vi har fått SMS-givertjeneste!

Tusen takk for alle gaver vi får inn. Enten det kommer via kollekt på MBU-dagen, gjennom MBU-banken, Vips eller SMS setter vi utrolig pris på det.

Tekst: Stephanie Buadu

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside