Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>"Zimbafarerne"

"Zimbafarerne"

Bjerkeseth Otterlei, Christel
2017-01-12
Mandag 09. januar startet en fem måneder lang reise til Zimbabwe for to spente men temmelig reiseklare eventyrere :)

Kristin Tvedt og Magnus Holten Skånlund fra Oslo er nå allerede vel fremme etter noen lange timer med fly og en del venting. I fem måneder skal de være volontører ved et barnehjem i Zimbabwe samt at de skal være studenter ved Africa University, blant flere ting. Selv om selve reisen startet på mandag har de i noen måneder nå vært i en pågående prosess med mye som skulle ordnes og forbredes før en slik reise, der i blant et to dagers kurs med forskjellige bidragsytere der det ble gjennomgått aktuelle tematikker som er nyttig og viktig i forbindelse med et sånt opphold og en slik reise.

Ønsker du å følge disse to videre på den spennende ferden så kan du ta en tur innom bloggen deres http://zimbafarerne.blogg.no/ der de vil legge ut små og store glimt fra oppholdet og hverdagen i Zimbabwe.

Det er en fantastisk reise de er med på og en ny og noe annerledes hverdag, og det er veldig fint om dere husker på de i bønn gjennom disse månedene. Det er alltid godt å vite at noen backer opp på hjemmebane!

"Zimbafarerne"Kristin og Magnus på Gardermoen før avreise

Bildet er lånt fra bloggen deres

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone