Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>"Zimbafarerne"

"Zimbafarerne"

Bjerkeseth Otterlei, Christel
2017-01-12
Mandag 09. januar startet en fem måneder lang reise til Zimbabwe for to spente men temmelig reiseklare eventyrere :)

Kristin Tvedt og Magnus Holten Skånlund fra Oslo er nå allerede vel fremme etter noen lange timer med fly og en del venting. I fem måneder skal de være volontører ved et barnehjem i Zimbabwe samt at de skal være studenter ved Africa University, blant flere ting. Selv om selve reisen startet på mandag har de i noen måneder nå vært i en pågående prosess med mye som skulle ordnes og forbredes før en slik reise, der i blant et to dagers kurs med forskjellige bidragsytere der det ble gjennomgått aktuelle tematikker som er nyttig og viktig i forbindelse med et sånt opphold og en slik reise.

Ønsker du å følge disse to videre på den spennende ferden så kan du ta en tur innom bloggen deres http://zimbafarerne.blogg.no/ der de vil legge ut små og store glimt fra oppholdet og hverdagen i Zimbabwe.

Det er en fantastisk reise de er med på og en ny og noe annerledes hverdag, og det er veldig fint om dere husker på de i bønn gjennom disse månedene. Det er alltid godt å vite at noen backer opp på hjemmebane!

"Zimbafarerne"Kristin og Magnus på Gardermoen før avreise

Bildet er lånt fra bloggen deres

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone