Med hodet i himmelen

Forsiden>En uforglemmelig sommerfest

Bjerkeseth Otterlei, Christel
2017-04-10
Det er endelig snart den tiden av året igjen da man kan nyte lange dager med sommer, sol, grilling, bading og ikke minst Sommerfesten :) I år er Sommerfesten lagt til Fredtun Folkehøgskole, Stavern, så da vet du hvor du burde befinne deg i tidsrommet 27. - 30. juli.

En uforglemmelig sommerfest

Sommerfesten har mye spennende på programmet og MBU sørger godt for barna og ungdommene med våre skreddersydde leirer. Leirbrosjyren ligger vedlagt nederst i artikkelen og som du ser er påmeldingen åpen og kan gjøres på Sommerfestens hjemmeside: www.metodistkirken.no/sommerfesten.Ta med deg en venn og tilbring deler av sommeren i ekstra hyggelig selskap med Jesus i sentrum og med mange gøye aktiviteter av ulikt slag.

Litt om leirene

Minor -  fra fylte 1 år

Dette er for barna fra 1 år og opp til og med de som skal begynne på skolen til høsten. Barna får lære om Jesus, og det blir leking, sang og mye gøy! Barn under 3 år må ha med foreldre.

Junior- fra og med de som har fullført 1.klasse til og med de som har fullført 4. klasse

Med bading, lek og snille ledere blir dette en kjempehelg der vi får lære mer om Jesus og bibelens budskap. Er det junior eller tweens som er best i fotball? Det skal vi finne ut av! .

Tweens - fra og med de som har fullført 5. klasse til og med de som har fullført 7. klasse

Med et helt telt for seg selv er det bare fantasien som setter grenser for hva tweensleiren kan finne på. Underholdningskveld, filmkveld, bading og fotball er bare noen av tingene som står på planen. Et sted å bli bedre kjent med venner og Jesus.

Tenleir - fra og med de som har fullført 8.klasse og oppover

Gjør deg klar for sommerens høydepunkt med aktive dager, masse aktiviteter, nye venner og inspirerende morgen og kveldsmøter. Du kan blant annet glede deg til å bruke kvelden til å slappe av i "Savannen", eller​ ta deg en dukkert på en av de varme sommerdagene. Inviter med deg gjengen å kom!

Informasjon om pris

Minior: 300 kr (for barn over 3 år)

Junior: 1300 kr

Tweens: 1400 kr

Tenleir: 1850 kr

Det er en søskenmoderasjon på - 100 kr, når flere søsken skal på samme leir.

En uforglemmelig sommerfest

MBU gleder seg masse til Sommerfesten og ekstra mye til å treffe DEG! :) Husk å meld deg på, påmeldingsfristen er 01.juni.

Da sees vi :)

Foto: Marianne Munz