Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt praksisstudenten Cathrine Johnsen

Møt praksisstudenten Cathrine Johnsen

Johnsen, Cathrine
2017-04-20
MBU er glade for å ha Cathrine Johnsen på MBU-kontoret i sin praksisperiode. Her kan du lese mer om henne :)

Møt praksisstudenten Cathrine Johnsen

Mitt navn er Cathrine Johnsen, er fra Porsgrunn men flyttet til Oslo for å studere. Jeg startet i praksis på MBU-kontoret den 18.04.17, her skal jeg være frem til 16.06.17. Dette er noe jeg har sett frem til i lang tid. Her sitter jeg på hovedkontoret og skal derfor være med i mye forskjellig arbeid knyttet til selve driften av organisasjonen.

Jeg er her i sammenheng med studiet mitt, jeg tar nemlig en bachelor i administrasjon og ledelse. Personlig har jeg liten erfaring med hvordan driften av en slik organisasjon er organisert. Derfor syns jeg det er spennende å kunne knytte det jeg har lært i studieforløpet mitt til noe jeg har vært en del av siden jeg var liten. Jeg har blant annet vært med på MBUs konfirmantleir, sommerfester og nyttårsleirer. Disse leirene er opplevelser som fortsatt sitter dypt i meg, det er her jeg har møtt mange av vennene mine, og jeg husker fortsatt hvor mye jeg så frem til å endelig kunne dra på leir der alle kunne samles. Her møtte jeg et miljø som var aksepterende og støttende, et miljø hvor jeg kunne være meg selv etthundre prosent. Bare gode minner med andre ord.

Jeg sitter også i MBUs landsstyret, som vil si at jeg ikke er helt ukjent med hva som skjer i organisasjonen. Ved å sitte i styret vet jeg allerede hvordan vi i organisasjonen påvirker hvordan vi jobber med leir, ledertrening, trosopplæring og mye mer i kirken. Dette syns jeg er givende og moro å være med på, det er nok derfor jeg også ser frem til å være med på alt det andre som også ligger bak dette.

Med tanke på at jeg har så mange gode minner fra MBUs leirer, så ønsker jeg også for de yngre generasjonene at de skal ha det like kult som meg. Dette er nok hovedgrunnen til at jeg ville ha praksisen min her, være med på det som skjer bak kulissene og hvordan få det best mulige tilbudet for barn- og unge.

Møt praksisstudenten Cathrine Johnsen

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Innen 15. mars må alle nominasjoner til Årskonferansen 2019 være forslagskomiteen i hende. Her finner du full liste over hvilke valg vi skal gjøre. Les mer
Powered by Cornerstone