Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Snart tid for Central Open

Snart tid for Central Open

Johnsen, Cathrine
2017-04-25
Da begynner det endelig å nærme seg Central Open igjen, tidenes fotballcup for 7’er lag. Dette er en mulighet man ikke burde gå glipp av da det er snakk om både fysisk aktivitet og fellesskap.

Snart tid for Central Open

Her samles vi på Ekebergsletta lørdag den 10. juni. Lagene vil deles inn i rene jente- og guttelag, men alle aldre er hjertelig velkomne til å delta. Her vil det være salg av pølser som man kan kose seg med i sommerværet, og ikke minst godt selskap. Finnes det en bedre måte å starte sommeren på?

Turneringen vil koste 400 kroner per lag. Her markerer man betalingen ”Central Open + navn på lag og kontaktpersonen” som skal overføres til kontonummer 0530.29.96247. I tillegg må hvert lag kunne stille med en dommer til ca. 3 kamper.

Snart tid for Central Open

Hvordan melde seg på:

Påmeldingen sendes per mail til centralopen@gmail.com og skal inneholde:

* Navn på laget

* Eventuelt menighet(er)

* Kontaktperson, med mailadresse og telefonnummer

* Klasse (aldersfordeling på laget, slik at man starter kamper i sin egen aldersgruppe)

 

Kamp-, dommeroppsett og praktisk info sendes ut etter påmeldingsfristen. Det vil bli salg av kaffe, brus, vafler og pølser.

Etter kampene på Ekebergsletta blir det, tradisjon tro, grilling i hagen hos Broback i Østvollveien 11 på Nordstrand for alle som har lyst og anledning til å være med på det.

Har du noen spørsmål angående Central Open er det fult mulig å sende disse inn til Ola Sørensen på mail: OLA-SORENSEN@hotmail.com

Påmeldingsfristen er 25. mai!

Snart tid for Central Open

Foto: Ola Westad

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone