Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Er du en av de nye beboerne i Ulsholtveien 31?

Er du en av de nye beboerne i Ulsholtveien 31?

Johnsen, Cathrine
2017-04-27
I mai måned vil det stå ferdig 21 nye leiligheter til leie i Ulsholtveien 31 på Furuset. Boligene vil bestå av to roms og tre roms leiligheter med høy standard og spennende løsninger. Er du på utkikk etter et sted å bo, så kan dette være en flott mulighet for deg!

Er du en av de nye beboerne i Ulsholtveien 31?

Illustrasjon: Haugen/Zohar arkitekter

Her er det lagt vekt på å legge til rette for et godt bofellesskap der trivsel, klima og miljø står i sentrum. Det er et godt uteområde for barn og voksne med gode solforhold og lekemuligheter, ved siden av Furuset Kulturpark. Leilighetene er bygget i massivtre, har solfangere, solceller og bergvarme, noe som gir lave strømregninger. Det er også et stort felles lokale som kan brukes av de som bor der og for fellesarrangementer. Det er rikelig med plass for sykkelparkering med eget sykkelverksted og mulighet for å være med i et bilkollektiv, målet er å begrense bilbruken.

Med dette prosjektet ønskes det å gi unge voksne en trygg bosituasjon som gir grunnlag for utvikling og vekst. I samarbeid med FutureBuilt er det derfor blitt bygd boliger der klima og miljø står i fokus. Det ønskes at dette skal være en del av hverdagen for de som skal bo her.

Innflytting vil foregå fra 1. mai 2017 og utover året.

Er dette av interesse for deg, ta kontakt for nærmere opplysninger:

Telefon 23365740 eller post@betanienoslo.no

Er du en av de nye beboerne i Ulsholtveien 31?

Foto: Tove Lauluten

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone