Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Felles konfirmanttur til London

Felles konfirmanttur til London

Johnsen, Cathrine
2017-05-02
Fredag 31. mars dro hele 28 konfirmanter og ledere på en felles tur til London. Se hva de lærte og opplevde på turen her.

Totalt 28 konfirmanter og ledere fra Flekkefjord, Stavanger, Sandnes, Bergen Centralkirke, Fyllingsdalen, Porsgrunn, Hvittingfoss og Skien reiste den 31. mars til London på en felles konfirmanttur, her var de frem til 3. april. Konfirmantene hadde et innholdsrikt opplegg hele langhelgen.

Felles konfirmanttur til London

Fredagen ble brukt på "Evening Song" i St. Pauls Cathedral. Dette deltok metodistbevegelsens grunnlegger, John Wesley, på den samme kvelden i forkant av møtet hvor han kjente sitt hjerte "forunderlig varmt". På hotellet var det tilgang til eget undervisningsrom, der fortalte Dag Martin Østevold fra Bergen om John Wesley og metodismens opprinnelse.

Felles konfirmanttur til LondonUtenfor St.Pauls Cathedral etter å ha deltatt på Evening Song.

På lørdagen underviste barne- og ungdomspastor Einar Christian Drange, fra Flekkefjord menighet, om Guds nåde. På lørdagen var det duket for besøk på Wesley's Chapel og Wesley's House, stedet hvor John Wesley bodde de siste årene av sitt liv. Lørdagen var det også god tid for rundtur i London, med shopping og fotballkamp for 10 konfirmanter.

Felles konfirmanttur til LondonEn god gjeng konfirmanter på fotballkamp

Søndagen startet opp med gudstjeneste i Holy Trinity Brompton. Deretter ble det mer tid til å besøke kjente landemerker i London. Dagen, og leiren, ble avsluttet med ord for kvelden av Hilde Kristin Østevold. Det var en fantastisk og vellykket helg, og mange vennskap ble knyttet i løpet av helgen.

Bildene er tatt av Einar Christian Drange og Vidar Steen Bjerkseth

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone