Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Kristin Tvedt!

Møt Kristin Tvedt!

Buadu, Stephanie
2017-05-08
Første presentasjon blant våre flotte landsstyremedlemmer, er vår kjære Kristin Tvedt. Her kan du bli bedre kjent med henne.

Noen av dere kjenner henne kanskje bedre som et av klatrestativene på miniorleir sommeren 2016. Noe veldig få vet om denne blonde solstrålen fra Oslo, er at alle naboguttene så på henne med drømmende blikk da hun var yngre. Hvorfor, spør du? Vel Kristin hadde den største bunken med Pokémon kort av alle. Bunken hennes var så stor at hun anså seg selv som ferdigutdannet Pokémontrener og så ingen grunn til å laste ned applikasjonen da fenomenet Pokémon GO spredte seg i Norge som ild i tørt gress.


Vi har alle noen ting vi legger vekt på når vi skal bli kjent med nye folk. Dette er det som danner skillet mellom bekjente og nære, kjære venner. Enkelte ting må man være enige om, det er helt essensielt for et godt vennskap. Og det er ikke om man skal spise taco eller pizza når man møtes en fredagskveld eller om man er mest hunde- eller kattemenneske. Jeg vil derfor at du tenker jeg nøye om og svarer på dette spørsmålet før du leser videre. Hva er ditt forhold til hagenisser?

 

Har du tenkt deg ordentlig god om nå? Har du et svar på spørsmålet? I så fall er du klar til å lese hva Kristin svarte på dette spørsmålet. «Jeg har et litt ambivalent forhold til hagenisser. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg synes de er skumle, kule eller helt OK.» Var dere enige? Hvis ikke ryktes det at det fint går an å bli gode venner til tross for ulikt syn på hagenisser.

 

Man kan jo alltids snakke om koalabjørner eller giftige slanger. I og med at Kristin er redd for giftige slanger, men kunne tenke seg å være en koalabjørn om hun først skulle vært et dyr ville jeg kanskje gått for det førstnevnte.

Skulle du få lyst til å snakke mer om koalabjørner er Kristin å finne i Zimbabwe frem til juni. 

Møt Kristin Tvedt!Møt Kristin Tvedt!

Møt Kristin Tvedt!

 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov. Les mer
Det blir en spennende temasamling onsdag 14. november i Centralkirken i Oslo. Les mer
Den verdensvide Metodistkirkens råd for kirke og samfunn oppfordrer alle metodister til å arbeide mot vedtaket og stå sammen med asylsøkere. Les mer
Powered by Cornerstone