Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kirkens rolle i det moderne samfunn – Trenger deltakere

Kirkens rolle i det moderne samfunn – Trenger deltakere

Johnsen, Cathrine
2017-05-09
Er du interessert i hva som skjer i samfunnet og kirkenes rolle i det? Er du ivrig etter å få vite hva slags roller kirkene har i de ulike Europeiske landene? Vil du diskutere saken med andre unge mennesker rundt om i Europa? Vil du ha en fantastisk uke i hjerte av Sicilia?

Kirkens rolle i det moderne samfunn – Trenger deltakereDen internasjonale plankomiteen er ivrige etter å se akkurat din søknadSøk nå! Fristen for søknaden er 11. juni 2017, midnatt CET (sentraleuropeisk tid).

Om arrangementet

Vi skal samles i Palermo, Italia i August for å diskutere kirkens rolle i det moderne samfunn. Arrangementet vil være stappfullt med interessante temaer, diskusjon, gjester, aktiviteter og flotte mennesker å henge med.

Målet med arrangementet er å utvikle en visjon rundt kirkens rolle i et moderne, stadig mer sekulært og mangfoldig samfunn. Hvor i samfunnet har kirkene påvirkning, og i hvilke har det ikke? Vi vil også undersøke om kirkene vil bli utdaterte eller viktige aktører i samfunnet i fremtiden.

 

Under dette arrangementet vil du

  • få kunnskap om relasjonen mellom kirkene og staten i diverse Europeiske land, og rollen kirkene har i disse landene.
  • studere hva kirkene får fra samfunnet, og også hva de gir tilbake. På dette feltet kan du utvikle nye ideer for å forbedre kirkens betydning i dagens samfunn.
  • høre gode gjestetalere snakke om sine synspunkter i saken
  • møte mange nye mennesker fra hele Europa
  • nyte den sicilianske sommeren i den vakre byen Palermo.

 

Når og hvor?

Arrangementet vil finne sted mellom 6. og 13. august 2017 i Palermo, Italia.  

 

Hvem ser vi etter?

Aktive, unge mennesker fra 18 til 30 som er interessert i kirkens rolle i det moderne samfunn, og ønsker å påvirke i kirken eller påvirke samfunnet.

 

Språk

Det vil være essensielt for alle deltakere å forstå og snakke engelsk for å dra full nytte av treningskurset.

 

Kostnader

Deltakeravgiften vil være 50 EUR inkludert overnatting, måltider og selve programmet. Vær så snill og legg merke til at kanselleringsavgiften er på 200 EUR for deltakere som kansellerer sin deltakelse mindre enn 2 uker før oppstart.

Reisekostnader for deltakeren vil bli refundert i henhold til EYCE-tilbakebetalingspolitikken:

  • 90 % for deltakere fra Bulgaria, Romania med påtegning fra EYCEs medlemsorganisasjon
  • 70 % for deltakere fra Tsjekkia, Estland, Latvia, Litauen, Slovakia, Polen, Russland med påtegning fra EYCEs medlemsorganisasjon
  • 50 % for deltakere fra Belgia, Island, Italia, Spania, Portugal med påtegning fra EYCEs medlemsorganisasjon.
  • Opptil 25 % for deltakere fra alle andre land med et spesielt behov for økonomisk assistanse med påtegning fra EYCEs medlemsorganisasjon.
  •  

Visum

Noen av dere kan trenge visum for å komme inn i Italia. Dette er lurt å sjekke ut så raskt som mulig http://vistoperitalia.esteri.it/home/en, om dette er tilfelle og oppgi det i søknadsskjemaet. Se også EYCEs visumansøgningsretningslinjer for detaljer om prosedyren.

Vennligst ikke bestill noen reiser før du har visum. Alle reisearrangementer må diskuteres med International Planning Committee før du reserverer.

 

Søknad

For å søke, fyll ut søknadsskjemaet på nettet. Valg av deltakere vil bli gjort på en progressiv basis, og derfor oppfordrer vi deg til å søke så snart som mulig! Den første runden av valg vil bli gjort ut fra søknader som er mottatt 21. mai 2017 midnatt CET. Den andre og siste fristen er 11. juni 2017 ved midnatt CET.


Se her for enda mer informasjon.

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone