Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Thor Erik Pedersen!

Møt Thor Erik Pedersen!

Johnsen, Cathrine
2017-05-15
Da er det endelig tid for vår andre presentasjon av landsstyremedlemmer, bli bedre kjent med Thor Erik her.

En av nykommerne i styret er Thor Erik Pedersen. Han er en hardbarka kar som liker seg i nord. Gutten er nemlig en vervet soldat oppi Bardufoss. Selv om han er en real barsking så er han samtidig snill, blid og imøtekommende. Han har kanskje ikke den lengste fartstiden i styret, men han har vært en lojal deltaker på leir siden konfirmasjonstiden.

 

Noe som kanskje overrasker de fleste når det kommer til Thor Erik, er at en av favorittfilmene hans blant annet er Løvenes Konge. Så er du gira på et skikkelig filmmaraton, så er det Løvenes Konge, Mad Max og mye Marvel som står på programmet. Maratonet er så klart ikke komplett uten litt pizza.

 

Du har nok ofte stilt deg selv dette spørsmålet: Hvordan ser en perfekt dag for Thor Erik ut? Svaret får du ingen andre steder enn her. Den består av mat, helst pizza så klart, litt aktivitet, og hundevalper. Du er ikke alene Thor, hvem liker ikke små og nusselige hundevalper som man kan kose med?

 

Sånn ellers har Thor Erik det han trenger, og dette er han godt fornøyd med. Hvis du er glad i hundevalper, marvel, pizza, you name it, så vet du hvor du må ta turen!

Møt Thor Erik Pedersen! Møt Thor Erik Pedersen!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone