Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Cathrine Johnsen!

Møt Cathrine Johnsen!

Johnsen, Cathrine
2017-05-22
Nå har vi allerede kommet til nr. 3 i rekken av landsstyremedlemmene våre. Her kan du få vite mer om Cathrine som du ikke får vite noen andre steder.

Denne blidfisen av en jente er opprinnelig fra Porsgrunn, men har altså kommet seg inn til storbyen Oslo for å få seg en utdanning. Cathrine har også vært svært delaktig i MBU siden konfirmasjonstiden med blant annet leirer, og fartstiden i selve styret er fra 2014.  

 

Det som kan virke litt overraskende når det kommer til denne lille 21 åringen, er at hun driver med vekttrening på fritiden. Skinnet kan altså bedra, så ikke prøv deg på noe tull. Hvis Cathrine hadde bestemt seg for å skulle skifte skinn, så ville det vært til en slags type fugl. Det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne hvorfor da hun begrunner med å kunne dra hvor som helst i verden, når som helst.

 

Her går det ikke an å imponere med hvilket level du er i, i Pokémon GO. Cathrine har nemlig vært innom hele 18 levler, men det endte ikke særlig godt. Resultatet ble nemlig til sletting av den populære appen, da det ikke var noe tegn til å kunne få til og ”catch ’em all”.  Det virkelig store spørsmålet kommer først nå, og jeg vet du lurer fælt på hvordan Catrhine stiller seg til akkurat dette spørsmålet. Hva syns hun egentlig om hagenisser? Cathrine svarer veldig kjapt at de ser ganske dumme ut der de står. 

 

Når Cathrine får spørsmålet om hva hun er mest redd for, så er ikke det bare bare. Du kan jo tenke deg godt om selv, hva er du egentlig mest redd for? Hvis du klarer å komme frem til en spesifikk ting er du heldigere enn Cathrine, hun kan nemlig ikke bestemme seg for om det er høyder eller edderkopper og sier: ”Begge får meg til å gråte som et lite barn”.

Møt Cathrine Johnsen!Møt Cathrine Johnsen!Møt Cathrine Johnsen!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone