Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Magnus Holten Skånlund!

Møt Magnus Holten Skånlund!

Johnsen, Cathrine
2017-05-29
Nestemann ut er Oslogutten Magnus Holten Skånlund. Han er hele 21 år og driver med ganske mye forskjellig om dagen. Vil du vite akkurat hva, så må du lese mer her!

Lurer du kanskje på hva Magnus driver med akkurat nå, så har du kommet til riktig sted. Han befinner seg nemlig i Zimbabwe og er volontør gjennom Metodistkirkens misjonsselskap på Fairfield Childrens home. Jeg vet hva du sitter å tenker nå, det er spørsmålet alle sitter inne med, hva skal Magnus etter oppholdet sitt i Zimbabwe? Frykt ikke, han skal begynne å studere ganske snart.

 

Som en hvilken som helst annen person har Magnus listet opp sine tre favorittfilmer, kun for oss. Er du så heldig å ha en favorittfilm til felles med Magnus? Svaret får du bare her. Listen går som sådan: De urørlige, The imitation game og The social network. Var du en av de heldige som hadde noenlunde samme liste, så er det i så fall null problem å be Magnus på taco og filmkveld, ingenting slår bedre an.

 

Når Magnus får spørsmålet om hvor heldig han er, og hvorfor, så er ikke det vanskelig for han å svare på: ”Jeg er ufattelig heldig siden jeg har fått være med på MBU sine arrangementer og fått et fellesskap og venner jeg ellers aldri ville fått!” Svaret til Magnus er jeg sikker på faller i god smak hos de fleste av oss og det er veldig hyggelig å høre. 

 

Som styremedlem har Magnus vært med i nesten 3 år, så her har han vært aktiv siden 2014. Det er fint å ha en engasjert person som ELSKER leir med stor E.

Møt Magnus Holten Skånlund!Møt Magnus Holten Skånlund!Møt Magnus Holten Skånlund!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov. Les mer
Det blir en spennende temasamling onsdag 14. november i Centralkirken i Oslo. Les mer
Den verdensvide Metodistkirkens råd for kirke og samfunn oppfordrer alle metodister til å arbeide mot vedtaket og stå sammen med asylsøkere. Les mer
Powered by Cornerstone