Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Bjørn Martin Broback!

Møt Bjørn Martin Broback!

Johnsen, Cathrine
2017-06-08
Bjørn Martin er vel et navn de fleste har hørt før, men du vet neppe alt som er verdt å vite om denne karen. Vil du vite absolutt alt må du lese her!

Denne uken er det tid for å presentere en av de som har sittet lengst i landsstyret, nemlig Oslogutten Bjørn Martin Broback. Bjørn Martin er 22 år gammel og er sersjant i sanitetsbataljonen på Setermoen. Han har vært med i landsstyret i 4 år, men har en fartstid som medlem av MBU siden han var bitteliten.

 

Vi kan ikke bli kjent med Bjørn Martin uten å få vite hvilket level han er i, i Pokémon GO, det tror jeg vi alle er enige om. Det er vel det de aller fleste lurer på når man blir kjent med nye mennesker. Bjørn Martin har kommet seg gjennom hele 13 levler, imponert eller ikke? I tillegg til dette er det jo et standardspørsmål som de fleste av oss lurer på; Hvis du kunne velge å være et dyr, hvilket? Her er det ikke rom for overraskelser, da Bjørn Martin så klart ønsker å være en bjørn.

 

Når man ønsker å bli kjent med en person, så er kanskje den fineste "icebreakeren" å spørre om akkurat dette, samtidig kan det være skremmende hvis inntrykket blir totalt ødelagt av svaret som venter. Er du redd for at svaret på neste spørsmål skal ødelegge inntrykket av Bjørn Martin, så stopp og les nå! Du har blitt advart. Hvis du fikk spørsmål om hva du syns om hagenisser, og svaret ditt er at de ikke kommer til å befinne seg i din hage når du blir stor, så trenger du ikke å frykte. Bjørn Martin svarte det samme.

 

Du tror kanskje du vet alt som er verdt å vite om Bjørn Martin, og du tenker garantert at denne tøffe sersjanten ikke er redd for noen verdens ting. Tro om igjen; du må for all del ikke ta med deg Bjørn Martin på tur i Eiffeltårnet eller pariserhjulet, bjørnen er nemlig redd for høyder.

Møt Bjørn Martin Broback!Møt Bjørn Martin Broback!Møt Bjørn Martin Broback!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, Global uke mot moderne slaveri. Tilsynsprest Knut Refsdal sier at dette er en kamp som har vært sentral for metodister siden begynnelsen. Les mer
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Powered by Cornerstone