Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Marte Kristiansen!

Møt Marte Kristiansen!

Johnsen, Cathrine
2017-06-12
Nå er det tid for å presentere enda en av nykommerne i styret, nemlig Marte Kristiansen.

Marte er 20 år og har alltid et smil på lur. Hun kommer fra Lørenskog og jobber for tiden på et sykehjem. Etter sommeren er planen til og med å starte på sykepleien i Oslo.

 

I likhet med flere andre i styret, er Marte en av dem som aldri har spilt Pokémon GO. Det vil faktisk bety aldri, som i aldri rørt eller prøvd i det hele tatt. Hun kommenterer med at spill ikke er hennes sterkeste side, og det er helt klart lov selv om du sitter i styret.

 

Hvis Marte måtte velge, så ville hun valgt å vært en fugl, ikke en spesifikk fugl, men bare sånn at hun kunne reist hvor enn hun ville, når hun ville. Hvem liker vel ikke å utforske alt verden har å by på? Det som kanskje skaper litt forvirring er at Marte er redd for svaner. Er ikke svane en fugl? Tror det. Hun er bokstavelig talt livredd, og pulsen øker bare hun får øye på en, uansett om den er langt unna eller ikke. De fleste syns kanskje svaner er en fin fugl som er pene å se på? Vel, det syns ikke Marte.

 

Marte er en respektfull sjel, som aksepterer andre menneskers meninger. Selv har hun ikke noe spesielt forhold til hagenisser, det er verken noe hun har veldig lyst på eller fordrar. Hun har derfor ingen planer om å skaffe seg noen i nærmeste fremtid, men som tidligere nevnt er denne jenta full av respekt for andre som faktisk ønsker å eie en hagenisse eller ti.

 

Vi er veldig glad for å ha Marte med i styret, hun har snart vært med oss i ett år, og vi håper på flere!

Møt Marte Kristiansen!Møt Marte Kristiansen!Møt Marte Kristiansen!

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone