Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>I Norge er det 17159 kvinner som har Kristin som første fornavn. Hva er sannsynligheten for at de to kuleste Kristinene i Norge sitter i MBU-styret?

I Norge er det 17159 kvinner som har Kristin som første fornavn. Hva er sannsynligheten for at de to kuleste Kristinene i Norge sitter i MBU-styret?

Johnsen, Cathrine
2017-06-26
Vi er ganske så heldige! Neste, og siste, Kristin ut er 22 år gamle Kristin Odén Halvorsen fra Finnsnes.

Det er ikke kun fornavn de deler. Begge studerer på MF og heller ikke denne Kristin har spilt noe særlig Pokémon GO, men likhetene stopper også der. Ta for eksempel hagenisser. Du vet kanskje ikke helt om du liker dem og syns de er litt creepy, eller så elsker du dem fra bunnen av hjertet ditt. Kristin er en av de sistnevnte, hun elsker dem og kommenterer også at hennes kommende hage skal være full av dem.

Vi har alle noe vi er redde for. Som regel. Kristin er intet unntak. Hvis hun måtte velge den ene tingen hun er mest redd for, så måtte det vært mørket, og da særlig hvis det har vært noe skummelt på TV. Da hadde det kanskje lønt seg å vært en flue på veggen? Så det går an å gjemme seg vekk fra alt det skumle. Det er nettopp dette som er så fint, Kristin ville nemlig valgt å vært en flue på veggen hvis hun skulle vært et dyr (selv om det teknisk sett er et insekt).

Kristin er en av de som nettopp har startet i styret, som som mange av oss andre har hun vært en del av MBU siden hun var liten. Når hun får spørsmålet om hvor lenge er svaret: ”Det er lenge det! Jeg husker for eksempel at jeg har vært med på minior på Sommerfesten”.

I Norge er det 17159 kvinner som har Kristin som første fornavn. Hva er sannsynligheten for at de to kuleste Kristinene i Norge sitter i MBU-styret?I Norge er det 17159 kvinner som har Kristin som første fornavn. Hva er sannsynligheten for at de to kuleste Kristinene i Norge sitter i MBU-styret?I Norge er det 17159 kvinner som har Kristin som første fornavn. Hva er sannsynligheten for at de to kuleste Kristinene i Norge sitter i MBU-styret?

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone