Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Neste person ut i denne bli-kjent-med-MBU-styret serien er Christel Otterlei Bjerkeseth. Opprinnelig er hun fra Longva, en øy utenfor Ålesund.

Neste person ut i denne bli-kjent-med-MBU-styret serien er Christel Otterlei Bjerkeseth. Opprinnelig er hun fra Longva, en øy utenfor Ålesund.

2017-07-09
I 2005 fant hun veien til Oslo, og oppdaget til sin store forundring at Longva ikke var verdens navle. Selv om dette gjorde noe med hele verdensbildet hennes, tok det ikke lange stunden før hun forelsket seg i hovedstaden og etter hvert la bort alle de urgamle ordene fra Longva som for eksempel: «låk», «fole», «nøyte» og «søvepøse».

Christel er 30 år på papiret, men er tilpasningsdyktig når det gjelder alder i praksis. Til vanlig jobber hun på MBU-kontoret, noe hun trives svært godt med.

Christel kan definitivt ikke, på NOEN som helst måte, skryte på seg imponerende treningsferdigheter. Been there, tried that, men det ble også bare på papiret. En av Christel sine favoritt "aktiviteter" er nemlig å chillern på sofaen med en god tv-serie foran seg før hun til slutt løsrives av tiden og sengen kaller. MEN!! Miraklenes tid er ei forbi. Og man kan si mye rart om internett, spill og den slags som får folk til å gro fast i sin egen lille teknologiboble. Ironisk nok var det nettopp dette fenomenet som skulle få en sofaglad Christel til å gå heeeelt amok på kilometerne. Nevn Pokémon GO til henne så har du skaffet deg tidenes mest utholdende turvenn. Hun liker veldig godt å bli spurt om hvilken level hun er på, for level 22 er en akseptabel level å si høyt og offentlig, men hun er selvfølgelig alltids klar for nye høyder.

Selv om Christel er veldig glad i kvalitetstid med sofaen er hun også utrolig eventyrlysten og elsker å reise, se og oppleve. Derfor har hun ofte tenkt på hvordan det hadde vært å være en fugl som kan flakse av sted dit de vil, når de vil. Så om Christel fikk velge å være et hvilket som helst dyr, så skulle det nok vært fugl.

Om man noen gang skulle gå tom for samtaleemner, og allerede har vært innom været både 2 og 3 ganger i løpet av samtalen så kan man gå over til å snakke om hagenisser. Spørre hva den andre personen syns om hagenisser. Da vil det nok komme mange veldig varierende svar (og reaksjoner) men her er det ifølge Christel kun et korrekt svar: Skremmende. De hadde gjort seg bedre som fugleskremsel enn hagepynt. Og når vi først snakker om skremmende så er det en ting som skremmer Christel mer enn noe annet og det er edderkopper. Hadde hun måtte velge mellom å gå gjennom et rom fullt av edderkopper, slanger eller krokodiller så hadde hun glatt valgt bort edderkoppene.

Føler du at du kjenner Christel litt bedre nå? Hvis ikke er hun stort sett å finne på MBU-kontoret om mere utdypelser trengs.

Neste person ut i denne bli-kjent-med-MBU-styret serien er Christel Otterlei Bjerkeseth. Opprinnelig er hun fra Longva, en øy utenfor Ålesund.Neste person ut i denne bli-kjent-med-MBU-styret serien er Christel Otterlei Bjerkeseth. Opprinnelig er hun fra Longva, en øy utenfor Ålesund.Neste person ut i denne bli-kjent-med-MBU-styret serien er Christel Otterlei Bjerkeseth. Opprinnelig er hun fra Longva, en øy utenfor Ålesund.

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Seminar og panelsamtale i Centralkirken tirsdag 6. februar kl. 19.00. Les mer
Etter et lukket møte i hovedstyret i går mandag 8. januar, har styret sendt ut følgende melding: Les mer
Powered by Cornerstone