Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Vil du være med som leder på tweensleir?

Vil du være med som leder på tweensleir?

Buadu, Stephanie
2017-07-24
Om ikke mange dager braker det løs med fire leirer for barn og unge på sommerfesten i Stavern og vi skulle gjerne hatt med oss enda en leder eller to på tweensleiren.

Dersom du kunne tenke deg å henge sammen med de herlige tweensene under årets sommerfesten den 26.-30. juli, er dette en gylden mulighet! Om du var med på leir i fjor, eller for mange år siden eller kanskje aldri i det hele tatt gjør ingenting! Du vil få jobbe med et stødig lederteam med leirsjef Lisa Kristin Nielsen i spissen. Synes du at fire hele dager på leir blir litt mye kan du også melde deg til å hjelpe til med enkelte oppgaver under leiren. Kanskje er det å være med ned til stranden når det er bading eller å hjelpe til når det skal forberedes til misjonsmarkedt.

 

Vi tar imot all hjelpen vi kan få!

Dersom dette skulle være av interesse kan du ta kontakt med leirsjef Lisa Kristin Nielsen på 995 76 320 eller lisakristin@gmail.com og leder av MBU Stephanie på 993 15 829 eller stephaniebuadu@gmail.com.

 

Vi gleder oss til å se dere i Stavern til uken!

En herlig gjeng ledere fra sommerfesten 2015.
En herlig gjeng ledere fra sommerfesten 2015.
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone