Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu
Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu

Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu

Bjerkeseth Otterlei, Christel
2017-08-16
Noen kjenner henne som studenten, andre kjenner henne som hun som elsker å strikke. MANGE kjenner henne som MBUs leder.

Stephanie Buadu er ei engasjert jente og hverdagen hennes blir nok neppe kjedelig med det første. Denne Oslo-jenta bor for tiden i Trondheim der hun studerer Ingeniørvitenskap og IKT på NTNU, så da vet du hvem du skal rådføre deg med dersom du støter på datateknologiske utfordringer. I tillegg til å kunne en hel del innenfor IT-feltet er Stephanie lærd på mange andre områder som for eksempel strikking, noe MBU-styret fikk nyte godt av med hvert vårt minions-tøflepar. Ikke nok med det, Stephanie er også godt dreven innenfor den musikalske verdenen, så ikke bli veldig overrasket om du skulle se Stephanie på scena med fløyta si.

Men, interessant nok og noe som kan imponere alle og enhver enda noen hakk er at denne 23åringen er leder av Metodistkirkens Barne og ungdomsforbund. Selv kjenner jeg få 23 åringer som hadde tatt den rollen så på strak arm og dette får meg til å lure på hva som egentlig skremmer henne, om ikke ansvar for en landsdekkende barne og ungdomsorganisasjon. Men selv Stephanie er ikke immun mot å kjenne på følelsen av å ikke være helt 100% komfortabel i alt. Og når hun først skal være redd for noe så er det fugler, rettere sagt: fugler som er på bakken eller som flyr veldig lavt. Man kan jo kanskje synes litt synd i Stephanie mtp. at det ikke er veldig uvanlig at det svirrer av fugler både høyt og lavt rundt oss. Men Stephanie har is i magen så dette er nok en skrekk hun klarer å leve med. 

Stephanie går virkelig inn for ting når hun først satser, her er det alt eller ingenting. Dette gjelder på de fleste områder i livet hennes, noe som hadde gått hardt utover hagen hennes når vi kommer til spørsmålet om hennes forhold til hagenisser. Hvis man først skal ha de så er det like greit å bare stappe hagen full av de, og helst da hagenisser i forskjellige positurer konkluderes det fra Stephanie. Så dersom du en eller annen gang går forbi en hage stappfull av hagenisser skal du ikke se bort i fra at det er Stephanie som bor der.

Denne jenta er oppdatert på det meste og henger med på det som skjer. Pokémon GO er intet unntak. Her er hun på det respektive 20 levelet, men kan konstatere at det nå er ett år siden sist hun har spilt.

Til forskjell fra hva som kan sies om MBU -konsulenten så har faktisk MBUs leder treningsskills og rutinene godt på plass. Og da passer det veldig bra at det dyret Stephanie helst ville vært for en dag er panter. De ser både atletisk ut og løper fort pluss at de ser kule ut, noe som ikke er så ulikt sjefen selv.

Stephanie har god farts tid i MBU, det hele startet i barnekoret MinMax da hun gikk i andre klasse. Siden den gang har hun blitt værende og vi får håpe hun vil lede MBU i mange år til.

Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu Neste presentasjon ut er ingen andre enn selveste MBUs leder, Stephanie Buadu
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, Global uke mot moderne slaveri. Tilsynsprest Knut Refsdal sier at dette er en kamp som har vært sentral for metodister siden begynnelsen. Les mer
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Powered by Cornerstone