Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Bli bedre kjent med vårt neste styremedlem
Bli bedre kjent med vårt neste styremedlem

Bli bedre kjent med vårt neste styremedlem

Johnsen, Cathrine
2017-08-23
Nå har vi kommet ganske langt ut i rekka av styremedlemmer, og nestemann(kvinne) ut er ingen andre enn Marie Eikemo Larsen.

De fleste av oss har vært gjennom en rekke med dyr som hver og en av oss ønsker vi kunne vært i et annet liv. Marie sitt ønske er å kunne være en hund, ikke så veldig rart når man får så mye kos som en søt valp.

Som en del andre her i styret så har heller ikke Marie drevet noe særlig med Pokémon GO. Man kan jo stille seg selv spørsmålet om appen er utdatert da så mange av oss ikke har den. Det er helt opp til deg å bestemme. Selv sier Marie at hun liker å tro at hun har en sjanse i tippeligaen i amerikansk fotball.

Vi har også i løpet av disse presentasjonene fått se hvor splittet styret er når det gjelder akkurat dette temaet. Enten elsker du dem, hater dem, ellers så er du ganske så nøytral. Du vet sikkert allerede hva vi snakker om, for det er ikke til å legge skjul på at hagenisser er et sentralt tema i styret. Marie er faktisk en av dem som syns at hun selv og hagenisser er en god match.

I løpet av denne perioden har vi blitt kjent med både gamle og nye fjes i styret vårt. Marie er faktisk en av dem som har sittet her en god stund. Du kan jo lure på hva en ’god stund’ vil si før du får svaret. En god stund vil bety hel 4,5 år!! Noen vil kanskje tenke at dette er mye mer enn en god stund, men dere skjønner greia.

Ut fra wikipedia vil redsel defineres som en følelse man kjenner ved trussel eller risiko, og det kan faktisk både være ekte eller innbilt. Redselen kan også forklares som en ekstrem oppfattelse av situasjoner, tilstand, saker, mennesker og liknende. Redselen varierer kraftig fra person til person, og kan strekke seg mellom en mild følelse av uro og ekstrem redsel. Nå som du er klar over definisjonen på begrepet redsel, så er du også klar for å få vite svaret til Marie. Svaret går som sådan: ”Edderkopper er bedre enn struts”, så du kan jo tolke dette som du selv ønsker.                 

            

                                       

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Hilde Marie Movafagh kan melde om stor interesse rundt en Sommerfest som allerede er nesten ferdig planlagt! Les mer
Biskopsrådet har sendt ut et hyrdebrev i forbindelse med den ekstraordinære generalkonferansen og debattene som den utløser. Les mer
Powered by Cornerstone