Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Nå har vi kommet til Åse-Karen i presentasjonsrunden av MBU-styret, heller ikke denne vil du gå glipp av.
Nå har vi kommet til Åse-Karen i presentasjonsrunden av MBU-styret, heller ikke denne vil du gå glipp av.

Nå har vi kommet til Åse-Karen i presentasjonsrunden av MBU-styret, heller ikke denne vil du gå glipp av.

Bjerkeseth Otterlei, Christel
2017-09-02
Ei trivelig jente fra Skedsmokorset men bosatt i Trondheim. Fortsettelsen følger her:

Hennes fulle navn er Åse-Karen Mortensen og hun er det jeg vil si litt annerledes enn de fleste andre 27-åringene jeg vet om. Åse-Karen er nemlig til vanlig å finne på NTNU ved institutt for biologi og jobber som stipendiat. Slike 27-åringer er ikke akkurat noe man kommer over daglig tør jeg fint påstå.

For noen vil spørsmålet om hvilket dyr du helst ville vært være meget irrelevant og til og med latterlig. For mange er det et interessant og artig spørsmål som får tankene i sving både hit og dit. For Åse-Karen kunne ikke spørsmålet vært mer aktuelt egentlig. Og da er det ikke bare et dyr som er nevneverdig, men tre mulige alternativer, nemlig en trekkfugl som flyr verden rundt, en hest som kan løpe fritt eller en hval som kan svømme ned i dypet av havet. Hva med en salig blanding?

Man kan med ganske stor sikkerhet si at Åse-Karen har temmelig god oversikt over dyreverdenen. Men dette er ikke like overførbart til den digitale dyreverdenen hvor de røde og hvite ballene er sterkt representert, også kjent som Pokémon GO. Det nærmeste hun kommer å ha erfaring med Pokémon GO er en gang hun var med en venn på jakt etter disse digitale villdyrene, ikke så mye å skryte av her akkurat. Her er det bare "the real deal" som gjelder.

Hennes forhold til hagenisser synes jeg høres helt på sin plass ut når man først er inne på ulike type vesener. Hun synes de ser litt rare ut og det er vi hvert fall to om.

Åse-Karen har vært med en del år i MBU nå. Det hele startet på Juniorleiren som deltaker. Videre derfra har hun vært med på det meste av leirer både som deltaker og leder. Høsten 2016 ble Åse-Karen valgt inn i MBU-styret og holder et ekstra godt øye med økonomien som MBUs økonomiansvarlig.

Når man spør henne hva hun er mest redd for så er ikke fobier og redsler det hun har mest av. Men Åse-Karen er ikke glad i å være alene hjemme om det går for lang tid. Det blir fort ensomt, noe som sannsynligvis kan ha å gjøre med at Åse-Karen alltid har vært vant til å ha folk rundt seg i oppveksten med stor familie og lite tid for seg selv. Med andre ord er dette ei sosial jente som trives best i selskap med andre, og hva er vel et bedre utgangspunkt enn det for å bli kjent med denne flotte frøkna? Så da vet du hvor du finner henne om du trenger litt sosialt påfyll og en interessant samtale om naturens samspill.