Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Bli med MBU på ledertrening i Nord-Irland
Bli med MBU på ledertrening i Nord-Irland

Bli med MBU på ledertrening i Nord-Irland

2017-09-29
Helgen 2. - 4. februar arrangeres det ledertreningskurs og metodister fra hele Europa kommer, så her er det bare å hive seg med.

Har du et særlig engasjement for kirkens barn og unge, deres tro og plass i kirken? Er du nysgjerrig på arbeid innenfor kirken eller kanskje har du allerede et verv men ønsker å videreutvikles innenfor dette feltet? Da anbefaler vi deg å ta turen til Lisburn, Nord- Irland, helgen 2. - 4. februar. Her vil det bli mye bra opplegg av dyktige og dedikerte ledere så her kan du forvente å bli virkelig inspirert. 

Ledertreningen vil være delt i to, et opplegg for unge ledere mellom 16 og 18 år og et annet opplegg for de som er 18+.

Arrangementet holdes i regi av Metodistkirken i Irlands barne- og ungdomsforbund, dermed vil du nok også kunne treffe og bli kjent med mange hyggelige metodister fra resten av Europa.

Brosjyrer er sendt ut til menighetene og du finner dem også nederst i artikkelen, en brosjyre for de mellom 16 og 18 og en for de som er 18+. Ellers er det i korte trekk dette dere trenger å vite pr nå av informsjon, men last også ned brosjyrene for mer utfyllende info:

  • Pris: Reisekostnader. Deltakeravgift er dekket av EMYC. (Eventuelt egen overnatting for 18+)
  • Påmeldingsfrist: 1. november    
  • Aldersgrense: 16 år
  • Reiseledere: Stephanie Buadu og Christel Otterlei Bjerkeseth
  • Overnatting i en lokal kirke. 18+ kan alternativt overnatte på hotell etc. MBU er behjelpelig med å bestille alternativ overnatting, men dette dekker dere da selv.
  • MBU bestiller og legger ut for flybilletter for påmeldte tur/retur Gardermoen, så alle må komme seg til Gardermoen fredagen, avreise blir nokså tidlig. Vi kommer tilbake til akkurat pris og tidspunkt når billettene er bestilt, men makspris tur/retur Gardermoen er 3000 kr og vi oppfordrer deltakere om å søke menigheten om støtte. NB: Ledertreningen for 18+ starter lørdagmorgen, men dere er velkommen til å reise sammen med 16-18 å. Gi beskjed i påmeldingen om du bestiller fly selv eller om du ønsker at MBU skal bestille for deg og om du reiser fredag eller lørdag. Reiser du på lørdag bestiller du fly tur/retur på egenhånd.
  • Ta med pass (dobbeltsjekk at det er gyldig)
  • Påmelding skjer til MBU-kontoret på epost: mbu@metodistkirken.no

Dette er altså en ypperlig mulighet for deg som ønsker å lære mer om det å være leder eller har en lederspire i magen.

Mer om arrangementet kan du lese her: http://imycd.org/big-weekend/. Plakat finner du vedlagt i linken nedenfor som det bare er å henge opp.   

Da håper vi å se deg! :)

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone