Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Nyttårsleiren du MÅ få med deg
Nyttårsleiren du MÅ få med deg

Nyttårsleiren du MÅ få med deg

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2017-10-20
28. desember - 01. januar er det klart for nyttårsleir igjen og du er hjertelig velkommen til å være med

MBU (Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund) har en godt utarbeidet tradisjon med å arrangere nyttårsleir og det skal vi selvfølgelig i år også. Dermed kan du som er 15 år og oppover (fra 9. klasse) ta med deg en venn og bli med oss disse dagene i Hemsedal :)

Nyttårsleir passer ekstremt godt for deg som liker å ha det gøy, for gøy det skal vi ha på flere plan. Det vil blant annet være mulig å dra i slalombakken to av dagene for deg som er interessert i det, ellers kan vi friste med Hemsedal Games, underholdningskvelder, samtalegrupper, bibeltimer, kveldsmøter og en super festmiddag på nyttårsaften. I tillegg kommer det mange flinke og kjekke ledere som gleder seg utrolig mye til å være sammen med dere på leir, og ikke minst: du blir kjent med nye folk på din egen alder og treffer sannsynligvis også gamle kjente. Høres ikke dette bra ut? Oh yes!

Litt praktiske opplysninger:

  • Aldersgrense: 9. klasse og oppover.
  •  Selve leiren koster 1850 kroner, søskenmoderasjon 1750 kroner.
  • Skipass/heiskort:  en dag (Vi tar en dag i skibakken denne gangen og tar teambuilding istedenfor dag 2 i bakken).

                Ungdom (7-17 år) 270

                 Voksen     (18+)   338

  • De som skal leie skiutstyr og kjøpe heiskort skriver dette i påmeldingen og betaler direkte til MBU så gjør MBU bestillingen og tar seg av det praktiske rundt dette.
  • Deltakeravgift (+ heiskort og leie av skiutstyr) betales inn til MBU innen 15. desember og kan betales inn på kontonummer 3000.17.72070. NB: Husk å merke hvilket skiutstyr og heiskort dere betaler for, i betalingen.
  •  Det blir i år leid inn busser i forbindelse med nytt-årsleiren. Da vil den starte i Oslo og stoppe på opplyste plasser på vei til Hemsedal. Mer om hvilke stoppeplasser og tidspunkt det blir får de påmeldte informasjon om i mail. Si fra i påmeldingen om du skal være med på denne bussen eller om du kjører selv/kommer dit på andre måter.
  • Påmeldingsfrist er 1. desember. Betalingsfrist er 15. desember.
  • Leirsjef er Bjørn Martin Broback med telefon 40608400, epost: bjorn.martin.bro@hotmail.com. Med seg på laget har han leirprest og ledere fra rundt om i landet.

Ellers kan dere se på leirbrosjyren som ligger vedlagt nedenfor for enda mer og utfyllende informasjon vedrørende påmelding og den praktiske biten. 

Da gjenstår det bare å ønske varmt velkommen til en fantastisk leir og nyttårsfeiring, forhåpentligvis i lag med deg :) 

                     

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone