Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Nyttårsleiren du MÅ få med deg
Nyttårsleiren du MÅ få med deg

Nyttårsleiren du MÅ få med deg

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2017-10-20
28. desember - 01. januar er det klart for nyttårsleir igjen og du er hjertelig velkommen til å være med

MBU (Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund) har en godt utarbeidet tradisjon med å arrangere nyttårsleir og det skal vi selvfølgelig i år også. Dermed kan du som er 15 år og oppover (fra 9. klasse) ta med deg en venn og bli med oss disse dagene i Hemsedal :)

Nyttårsleir passer ekstremt godt for deg som liker å ha det gøy, for gøy det skal vi ha på flere plan. Det vil blant annet være mulig å dra i slalombakken to av dagene for deg som er interessert i det, ellers kan vi friste med Hemsedal Games, underholdningskvelder, samtalegrupper, bibeltimer, kveldsmøter og en super festmiddag på nyttårsaften. I tillegg kommer det mange flinke og kjekke ledere som gleder seg utrolig mye til å være sammen med dere på leir, og ikke minst: du blir kjent med nye folk på din egen alder og treffer sannsynligvis også gamle kjente. Høres ikke dette bra ut? Oh yes!

Litt praktiske opplysninger:

  • Aldersgrense: 9. klasse og oppover.
  •  Selve leiren koster 1850 kroner, søskenmoderasjon 1750 kroner.
  • Skipass/heiskort:  en dag (Vi tar en dag i skibakken denne gangen og tar teambuilding istedenfor dag 2 i bakken).

                Ungdom (7-17 år) 270

                 Voksen     (18+)   338

  • De som skal leie skiutstyr og kjøpe heiskort skriver dette i påmeldingen og betaler direkte til MBU så gjør MBU bestillingen og tar seg av det praktiske rundt dette.
  • Deltakeravgift (+ heiskort og leie av skiutstyr) betales inn til MBU innen 15. desember og kan betales inn på kontonummer 3000.17.72070. NB: Husk å merke hvilket skiutstyr og heiskort dere betaler for, i betalingen.
  •  Det blir i år leid inn busser i forbindelse med nytt-årsleiren. Da vil den starte i Oslo og stoppe på opplyste plasser på vei til Hemsedal. Mer om hvilke stoppeplasser og tidspunkt det blir får de påmeldte informasjon om i mail. Si fra i påmeldingen om du skal være med på denne bussen eller om du kjører selv/kommer dit på andre måter.
  • Påmeldingsfrist er 1. desember. Betalingsfrist er 15. desember.
  • Leirsjef er Bjørn Martin Broback med telefon 40608400, epost: bjorn.martin.bro@hotmail.com. Med seg på laget har han leirprest og ledere fra rundt om i landet.

Ellers kan dere se på leirbrosjyren som ligger vedlagt nedenfor for enda mer og utfyllende informasjon vedrørende påmelding og den praktiske biten. 

Da gjenstår det bare å ønske varmt velkommen til en fantastisk leir og nyttårsfeiring, forhåpentligvis i lag med deg :) 

                     

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone