Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Enda en innholdsrik konfirmantleir er overstått. Her kan du få et innblikk i hva dagene gikk ut på.
Enda en innholdsrik konfirmantleir er overstått. Her kan du få et innblikk i hva dagene gikk ut på.

Enda en innholdsrik konfirmantleir er overstått. Her kan du få et innblikk i hva dagene gikk ut på.

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2017-11-16
Du vet det ofte blir god stemning når nærmere 60 forventningsfulle konfirmanter og et entusiastisk lederteam møtes for å ha leir. I år var intet unntak.

Nå er det noen helger siden konfirmasjonsleiren, og da er det alltid fint med et tilbakeblikk på noe av det som trygt kan kalles et høydepunkt. Vi er heldig og takknemlig for at vi hvert år kan samles på leir på denne måten med så mange herlige konfirmanter og et lederteam som gjør en iherdig innsats for at hver enkelt skal ha den beste opplevelsen av å være på leir som noen kan ha.

I år var Svein Tore Sinnes leirsjef og da er konfirmantleiren alltid i trygge hender. Med oss som lerprest var vi så heldige å få med Per Bradley som gjorde en glimrende jobb med undervisningen og bibeltimene der konfirmantene fikk høre enda mer om treenigheten; Gud - Jesus - og Den Hellige Ånd, med trosbekjennelsen som en del av dette opplegget.

Ellers hadde de det mye gøy utenom også. De fikk blant annet testet konkurranseinstinktet i en teambuildingkonkurranse som de hadde og engasjementet blant deltakerne var det ingenting å si på, her ga de alt de hadde.

I tillegg var leirdagene fylt med ulike aktiviteter hvor noen spilte fotball, noen spilte amerikansk fotball, noen brant bål og grillet marshmallows mens andre lekte og spilte. På lørdagen fikk de også prøvd seg på kreativt bibelarbeid hvor de blant annet laget skuespill og film. Det var også en fullstappet underholdningskveld med musikalske innslag, humoristiske innslag og morsomme konkurranser senere på kvelden.

Etter underholdningskvelden avsluttet de med en flott bønnevandring som gjorde inntrykk på mange og vi håper og tror at konfirmantene fikk med seg mange fine reflekesjoner etter årets leir. 

Her ser vi noen kreative varianter fra teambuildingen:

          

 

                

 

Foto: Marie Eikemo Larsen og Svein Tore Sinnes

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med til Fyllingsdalen, Bergen, fredag 9. november for et engasjerende og lærerikt seminar. Les mer
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Powered by Cornerstone